Obavijesti

Sport

Komentari 56

Pjevao 'Volim te, Hajduče' pa se ispričao. Ušutkavao torcidaše, a sada je na korak od Dinama...

Pjevao 'Volim te, Hajduče' pa se ispričao. Ušutkavao torcidaše, a sada je na korak od Dinama...

Frigan se prošle godine u prvoligaškom društvu kalio u Hrvatskom dragovoljcu, a navijače Hajduka provocirao je u 33. kolu HNL-a u porazu svoje momčadi na Poljudu 2-1

VIDEO

U veljači prošle godine Rijeka je na Poljudu pobijedila Hajduk (2-1), juniori Rijeke isti su dan remizirali s Rudešom pa su iste večeri odlučili proslaviti pobjedu seniora i dobro zaliti. I omaklo im se.

Pokretanje videa...

Juniori Rijeke: Volim te, Hajduče VIDEO

Iz simpatija prema splitskom klubu ili pokušaja sprdnje, teško je reći, pjevali su hajdučku pjesmu 'Zbog jedne ljubavi' i sve to snimali, ne misleći o tome da živimo u digitalno doba gdje i najmanja sitnica završi na društvenim mrežama. Nakon mjesec i pol dana to se i dogodilo.

U javnosti je isplivao videozapis pijanih juniora. Rijeka je reagirala isti tren. Svi su pokažnjavani za neprofesionalno i nesportsko ponašanje, a jedan od njih se i ispričao javno.

Šibenik: HNK Šibenik protiv HNK Rijeka u 19. kolu Prve HNL

- Ispričavam se navijačima Rijeke, posebno Armadi. Rođeni sam Riječanin i obožavam svoj klub i grad. Pokušat ću da se to više nikad ne ponovi - rekao je.

Njegovo ime je Matija Frigan (19), najbolji je igrač Rijeke i kako doznajemo, uskoro vrlo vjerojatno novi član Dinama. 

Frigan se prošle godine u prvoligaškom društvu kalio u Hrvatskom dragovoljcu, a navijače Hajduka provocirao je u 33. kolu HNL-a kada je u porazu svoje momčadi na Poljudu (2-1) zabio gol za vodstvo. U naletu euforije otrčao je do sjeverne tribine i stavio prst na usta provociravši navijače. Prevedeno, ušutkavao je Torcidu. S time je kupio navijače Rijeke, ali i vrlo vjerojatno već sad unaprijed i Bad Blue Boyse.

Split: Hajduk i Hrvatski dragovoljac sastali se u 33. kolu HT Prve HNL

Gol i video slavlja pogledajte OVDJE

Rijeka se na početku sezone odlučila na potpuni remont momčad. U nizu brojnih igrača koji su došli na Rujevicu, neki od njih su bili renomirana imena poput Marija Vrančića i Matea Pavlovića, a Alen Halilović došao je kao nesuđena nogometna zvijezda u potrazi za oživljavanjem karijere. No, bila je to katastrofa sportske politike Rijeke. Svi igrači ispostavili  su se apsolutnim promašajima, a jedina svjetla točka katastrofalnih rezultata bio je talentirani Matija Frigan.

U njemu su vidjeli igrača za sadašnjost budućnost i koji će donijeti klubu veliki novac u blagajnu jednog dana. Dok je Sergej Jakirović pomeo pola svlačionice, Matija je ostao neprikosnoven u svlačionici kao glavni akter njegovih ideja. U prvenstvu je zabio šest golova u 13 utakmica, a posebno sladak bio je onaj u pobjedi protiv Hajduka prošlog vikenda na Poljudu (2-1). I tada je, baš kao s Dragovoljcem, gol proslavio tako što je ušutkavao navijače Hajduka. Očito njegov stil proslave na Poljudu.

Dinamo i Rijeka sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a

Krasi ga sjajna tehnika, pokretljivost, a o fizičkim predispozicijama da i ne pričamo. Igrač koji živi u petercu, sjajno čita igru i ima osjećaj za gol. E upravo takav igrač fali Dinamu pa su čelnici odlučili odriješiti kesu i izbaciti na stol oko šest milijuna eura za najboljeg igrača Rijeke. Mislav Oršić je otišao, a s njim i golovi. Bruno Petković se tek vratio nakon ozljede, a Josip Drmić je neprepoznatljiv. Modri se muče u nastavku sezone pa su mnogi glavni razlog vidjeli u nedostatku rasnog golgetera.

U Friganu bi to trebali dobiti, a njemu je ovo šansa osvojiti prvi naslov u karijeri pa možda i sljedeće sezone zaigrati s Dinamom u Ligi prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: ĆIRO OSTAVIO SAVJET SVIM TRENERIMA

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani