Sport

Komentari 14

Plakao tijekom utakmice jer je mislio da će ga klub prodati...

Plakao tijekom utakmice jer je mislio da će ga klub prodati...

Bejzbolaš Metsa Wilmer Flores plakao je tijekom utakmice jer su do njega došle glasine da ga klub prodaje u Milwaukee. Nakon utakmice - preokret. Nema prodaje

Wilmer Flores samo tjedan dana prije svog 24. rođendana zaplakao je na terenu tijekom baseball utakmice svojih New York Metsa protiv San Diega u srijedu.

Isprva, nikome nije bilo jasno zašto Wilmer plače. Kasnije je svima bilo jasno. Do igrača iz Venezuele tijekom utakmice su došle informacije s društvenih mreža da ga klub u kojem je od 16. godine prodaje u Milwaukee Brewerse.

Bilo je to previše za igrača iz Venezuele koji je bio uvjeren da igra posljednju utakmicu za svoj klub. No nakon utakmice menadžer Metsa Sandy Anderson rekao je kako nema ništa od prodaje. Wilmer ostaje u svojim Metsima.

- Mediji su se malo zaletjeli. To su bile samo glasine na društvenim mrežama. Wilmer ostaje s nama - rekao je menadžer kluba iz New Yorka.

Možda je to zaista bilo kako je menadžer rekao, samo neprovjerene glasine o prodaji u Milwaukee, a možda su i Metsi vidjeli što znači odanost i ljubav prema klubu i ako su počeli pregovore o prodaji ovog igrača, oni su završili onoga trenutka kad je prva suza krenula niz Wilmerov obraz. To je ljubav prema klubu...

Najčitaniji članci