Obavijesti

Sport

Komentari 55

Plan je bio da nalikuje na brod, ali više je nalik na, hm, znate...

Plan je bio da nalikuje na brod, ali više je nalik na, hm, znate...
1

Sramotno je što im padaju napamet takve besmislice. Što žele reći, da je sve s rupom va*ina? To je apsurdno, rekla je arhitektica stadiona Zana Hadid čiji je dizajn podignuo prašinu u svijetu...

VIDEO

Kada se 2010. godine u Zurichu pala odluka da će se Svjetsko prvenstvo 2022. igrati u Kataru, došlo je do oduševljenja na Bliskom istoku. S planovima za izgradnju stadiona se počelo odmah, bogati Katarani obećali su si kako će napraviti najbolje i najmodernije stadione na svijetu. 

Na gradnju je već potrošeno nekoliko milijardi dolara, a očekuje se da će taj trošak biti još i veći. No, sjajna vijest je ta da su radovi pri kraju, a neki stadioni su već i napravljeni. Jedan od njih je i stadion Al Wakrah koji izgleda zaista spektakularno.

Zbog nesnosnih vrućina organizatori su morali ugraditi klimatske sustave na stadione te će igrače i gledatelje tijekom Svjetskog prvenstva dočekati temperatura od 20-25 stupnjeva.

Stadion je napravljen po uzoru na dhow brodove s kojima su Azijci plovili i služili su za trgovinu na moru. No brojni korisnici na društvenim mrežama vidjeli su nešto zaista čudno. Naime, njima stadion je dobio malo drugačiji izgled i više sliči na vaginu, nego na brod. Još kad je objavljen nacrt, netko je bio inovativan i nadjenuo mu ime 'Vagina stadion'.

Nacrt stadiona osmislila je arhitektica Zaha Hadid koja je još 2014. reagirala na loše komentare, a nažalost 2016. godine je preminula. 

- Sramotno je što im padaju napamet takve besmislice. Što žele reći, da je sve s rupom vagina? To je apsurdno - rekla je tada Timeu.

Izgleda li stadion stvarno kao vagina, procijenite sami, no treba priznati da će Vatrene, ako se kvalificiraju na SP, dočekati najbolji mogući uvjeti u misiji obrane svjetskog srebra iz Rusije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi