Obavijesti

Sport

Komentari 73

Plan pobjede: Ovako su Hrvat i Tom Brady opet pokorili svijet

Plan pobjede: Ovako su Hrvat i Tom Brady opet pokorili svijet
12

U svlačionici u kojoj je američki trener hrvatskih korijena Bill Belichick objašnjavao igračima što i kako odigrati protiv Alanta Falconsa, ostao je plan. Plan pobjede koji je snimio američki novinar Josh Peter

VIDEO

Na podu pet boca šampanjca, nekoliko praznih limenki piva, prazna boca viskija, a kraj klupa injekcije i prazne epruvete lokalnog anestetika. Tako je izgledala svlačionica pobjednika Super Bowla, New England Patriosta.

Ako se pitate kako su Patriotsi nadoknadili zaostatak 21-0, kasnije i 28-3 u najspektakularnijem Super Bowlu u povijesti, evo odgovora.

U svlačionici u kojoj je američki trener hrvatskih korijena Bill Belichick objašnjavao igračima što i kako odigrati protiv Alanta Falconsa, ostao je plan. Plan pobjede koji je snimio američki novinar Josh Peter.

Nije baš sve krenulo po planu za New England, a baš je to stajalo kao broj 1 u Bellichikovoj listi onoga što njegovi igrači moraju napraviti na startu utakmice (početi brzo i napraviti svoj posao kako treba), stajalo je na ploči, piše USA Today.

Atlanta je sredinom treće četvrtine pobjegla je na 28-3. Nitko nikad u povijesti američkog nogometa nije to uspio nadoknaditi. No ovo su New England Patriotsti, ovo je Bill Bellichick i ovo je Tom Brady. A njih ne treba otpisivati. 

New England Patriots

'Drži igrača s brojem 2', stajalo je na ploči.

E taj su dio Patriotsi odradili sjajno. Izlazili su na quaterbacka Matta Ryana i pet puta ga rušili, a fumble Hightowera situacija je koja je vratila Patriotse u igru. Nakon što su izborili produžetak, Patriotsi su dotukli Falconse i osvojili peti naslov u povijesti.

NFL: Super Bowl LI-New England Patriots vs Atlanta Falcons NFL: Super Bowl LI-New England Patriots vs Atlanta Falcons Singer Lady Gaga performs during the halftime show at Super Bowl LI between the New England Patriots and the Atlanta Falcons in Houston New England Patriots

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani