Obavijesti

Sport

Komentari 38

'Planule' ulaznice za poljudski istok i zapad: Bit će 'pakleno'!

'Planule' ulaznice za poljudski istok i zapad: Bit će 'pakleno'!
1

Prvog dana prodaje pretprodaje ulaznica za utakmicu Hrvatske i Mađarske planule su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu, a ostalo je još samo 2000 ulaznica za sjevernu tribinu koje će se moći kupiti od srijede

Nakon prvog dana pretprodaje ulaznica za kvalifikacijski susret Hrvatske i Mađarske na raspolaganju je ostalo tek 2000 ulaznica za sjevernu tribinu, objavio je Hrvatski nogometni savez na svojoj službenoj stranici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Prvog dana prodaje pretprodaje planule su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu, a ostalo je još samo 2000 ulaznica za sjevernu tribinu koje će se moći kupiti od srijede u 12:00 sati.

Pretprodaja je počela u utorak u 12 sati na blagajnama Spaladium Arene i putem interneta, a prvog dana planulo je više od deset ulaznica. Zbog toga su organizatori već prvi dan zaustavili prodaju putem interneta kako ostalo dovoljno ulaznica za blagajne. 

Red ispred Spaladium Arene stvorio se već ranoga jutra, svi su požurili po vrijedni komadić papira koji im osigurava da uživo na Poljudu gledaju hrvatske reprezentativce protiv reprezentacije Mađarske 10. listopada. Kada je i službeno počela prodaja u 12 sati, red je bio dugačak čak 300 metara!

Ukupno će se u prodaji naći 33.977 ulaznica, a one će se nakon pretprodaje umjesto po cijenama od 100, 150 i 200 kuna prodavati za 125,200 i 250 kuna. Okupljanje pred konferencije i boravak reprezentacije planiran je u ponedjeljak, 7. listopada u hotelu Le Meridien Lav, dok će "vatreni" trenirati u Omišu. Jedina aktivnost na Poljudu bit će trening i konferencija za medije dan uoči utakmice.