Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pliskova bolja od Martić; Vekić protiv Kvitove, Čilić na Rubleva

Pliskova bolja od Martić; Vekić protiv Kvitove, Čilić na Rubleva
1

Petra Martić izgubila je od pete nositeljice turnira u Miamiju, Karoline Pliskove sa 6-3, 6-4. Danas na teren izlaze Donna Vekić koju čeka Petra Kvitove i Marin Čilić koji igra protiv Andreja Rubleva

VIDEO

Petra Martić nije uspjela napraviti iznenađenje protiv sedme igračice svijeta. Čehinja Pliskova je za sat i 19 minuta prošla u 3. kolo turnira u Miamiju s 2-0 u setovima (6-3, 6-4).

Tennis - Australian Open - Third Round

Dobro se držala naša tenisačica u prvom setu i nije dopuštala protivnici da zaprijeti, ali protiv igračica u rangu Pliskove i jedna je pogreška dovoljna da set ode 'u krivo'. Kod 4-3 za Čehinju, Petra je na svom servisu dala jednu break priliku protivnici koja joj je zatim oduzela servis i odmah potvrdila break te slavila sa 6-3.

Koštalo je to živaca Martić te je odmah na otvaranju drugog seta izgubila svoj servis, ali nije se predavala i vratila je Pliskovoj istom mjerom kod 3-2 te izjednačila na 3-3. No, opet je izgubila servis u ključnom trenutku i scenarij je bio sličan onome iz prvog seta. Čehinja ju je kod 4-4 breakala za 5-4 i svojim sigurnim servisom stigla do 6-4 i 3. kola Miamija gdje će igrati protiv Francuskinje Cornet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od naših predstavnika koji su ostali u turniru danas na teren izlaze Donna Vekić koja igra protiv još jedne Čehinje, Petre Kvitove, protiv koje je s 2-0 slavila prije mjesec dana u Sankt Peterburgu. U muškoj konkurenciji prvi hrvatski reket Marin Čilić igra protiv Andreja Rubleva.

Vekić bi na teren trebala oko 16 sati po hrvatskom vremenu, dok je početak Čilićevog meča predviđen za 19 sati.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića