Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pobjeda Dinama kao dar Bjelici za prvi rođendan u Maksimiru

Pobjeda Dinama kao dar Bjelici za prvi rođendan u Maksimiru
1

Poslao je Bjelko na teren iznimno jak sastav, s Olmom, Petkovićem, Oršićem, Livakovićem, Šunjićem. Igrao je i Marin Leovac, njemu je to bila najbolja partija u dresu hrvatskog prvaka. Zabio je i asistirao

VIDEO

Nenad Bjelica 15. svibnja 2018. godine došao je na klupi Dinama, a prvi rođendan na klupi "modrih" donio mu je HNL ispit protiv ove sezone jako dobre Gorice. Poslao je Bjelko na teren iznimno jak sastav, s Olmom, Petkovićem, Oršićem, Livakovićem, Šunjićem, Morom, Theophileom... Zagrepčani su pobijedili Goričane 3-1. 

Dinamo za tjedan dana igra finale Kupa protiv Rijeke u Puli i u subotu bi Bjelica protiv Intera u Zaprešiću priliku mogao dati nekim drugim igračima. Za očekivati je nekoliko promjena u sastavu pred finale.

Igrači su svojem treneru za prvi rođendan darovali pobjedu, ali i jako dobru igru u susjedskom derbiju. Već nakon 20-ak minuta bilo je 2-0. Zabijali su Nikola Moro i Dani Olmo. Opet je Olmo pokazao o kakvoj se klasi radi. Bilo bi sjajno kad bi još koji mjesec ostao u Maksimiru. Kad bi barem pomogao momčadi u pretkolima Lige prvaka. Jasno je da će ovoga ljeta vjerojatno otići, ali navijači Dinama i Nenad Bjelica se nadaju kako će ga imati na raspolaganju barem do sredine kolovoza ili čak kraja osmog mjeseca.

Dobru je utakmicu protiv svojeg bivšeg kluba odigrao Iyayi Atiemwen. Bila je to jedna od rijetkih njegovih dobrih utakmica otkako je u siječnju došao u momčad hrvatskog prvaka. Odigrao je dobrih malo više od sat vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bjelicu je mogla radovati igra njegovih igrača, ali zato se raspravljao s glavnim sucem Goranom Gabrilom iz Splita. U jednom je trenutku izgledalo da će Gabrilo isključiti trenera Dinama, kojemu su čudne bile neke odluke splitskog suca. 

U nastavku je Dinamo opet bio puno bolji. Prvo je Bruno Petković promašio penal, odnosno sjajno mu je obranio Kristijan Kahlina. Nije to bio Brunin dan, kasnije je promašio još jedan zicer. Pobjedu je golom zapečatio Marin Leovac. Sjajno je zabio volejom nakon kornera. Leovcu je ovo vjerojatno najbolja partija u Dinamu. Zabio je treći i asistirao za drugi gol. 

Dinamo je nakon poraza u Osijeku i treću utakmicu zaredom odigrao jako dobro i očito u pravoj formi dočekuje Rijeku u finalu Kupa i Hajduk u posljednjem kolu HNL-a. Dvije pobjede, protiv dva najveća rivala, bio bi to šlag na kraju ove sjajne sezone.

Još tri utakmice i "modri" odlaze na zasluženi odmor. Pripreme za novu sezonu počinju 19. lipnja. Odmarat će Nenad Bjelica i igrači tri i pol tjedna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...