Obavijesti

Sport

Komentari 44

Počeo drugi krug na Zapadu: San Antonio 'razbio' Oklahomu

Počeo drugi krug na Zapadu: San Antonio 'razbio' Oklahomu
1

Košarkaši San Antonio Spursa poveli su sa 1-0 protiv Oklahoma City Thundera u polufinalnom dvoboju doigravanja u zapadnoj konferenciji NBA lige pobjedom 124-92

VIDEO

Prvi susret na "papiru" najzanimljivijeg para drugog kruga doigravanja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu nije opravdao očekivanja, jer su na utakmicu u AT&T Centeru došli samo domaći igrači. San Antonio je pobijedio Oklahomu 124-92 i tako poveo 1-0 u polufinalnoj seriji Zapada.

Spursi su fantastično odigrali prvu četvrtinu koju su dobili čak 23 razlike (43-20) uz nestvaran šut iz igre, pogodili su 18 od 22 pokušaja, a pritom su ostvarili i čak 13 asistencija. Izvrsni napadački učinak potkrijepljen je i sjajnom igrom u obrani, domaći su u prvih 12 minuta upisali čak šest blokada, a usto je i Kawhi Leonard u potpunosti zaustavio Russella Westbrooka.

Izvrsna igra Spursa nastavila se i u drugoj četvrtini, pa se na odmor otišlo s velikih 33 razlike (73-40) i utakmica je bila praktički odlučena.

Početkom četvrte četvrtine bilo je i najvećih 43 razlike (109-66), da bi gosti u posljednjih 10 minuta uspjeli tek djelomično ublažiti poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fenomenalan je u dresu Spursa bio krilni centar LaMarcus Aldridge koji je za manje od 30 minuta provedenih na terenu postigao 38 koševa, 25 u prvom poluvremenu, uz šut iz igre 18-23, a vrhunski je odigrao i Leonard s 25 poena, 20 u prvom poluvremenu.

Kod gostiju najefikasniji je bio Serge Ibaka sa 19 koševa, Kevin Durant je dodao 16, od čega 11 u prvom poluvremenu, dok je zakazao Westbrook, koji je za 14 ubačaja potrošio 19 lopti uz šut iz igre 5-19.

Druga utakmica ovih suparnika igrat će se ponovno u San Antoniju za dva dana, a prolazak u konferencijski finale izborit će momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

DRUGI KRUG DOIGRAVANJA, ZAPADNA KONFERENCIJA:

San Antonio - Oklahoma City 124-92 (San Antonio vodi sa 1-0)  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu