Obavijesti

Sport

Komentari 8

Početak kraja - Publika je prozvala glavne krivce!

Početak kraja - Publika je prozvala glavne krivce!
5

Dinamo je često gubio, ali dugo tribine nisu zviždale svojim ljubimcima. Poslali su navijači jasnu poruku treneru i upravi

VIDEO

Ivankoviću, ti si kukavica! Sramota, zaorio je gledatelj na inače mirnoj, zapadnoj tribini. Prije toga cijeli je stadion vikao “Mamiću, Cigane!”. Gubio je Dinamo i od kijevskog Dinama, Auxerrea, Arsenala, Werdera, ali nikad se u Maksimiru nije zviždalo “modrima”, nikad Dinamo nije izgledao tako sramotno, kukavički. Publika je Mamiću i Ivankoviću poslala poruku, svima je jasno da to nije bila slaba večer, već posljedica jednog lošeg, promašenog sustava.

CICU KRANJČARA smijenili su nakon SP-a zbog nekritičnosti i nepriznavanja pogrešaka. A Ivanković je nadišao čak i Cicu. Nakon sramotne partije, kad kod 0-1 njegova momčad nije mogla ni zaprijetiti, a kamoli izjednačiti, Ivanković je rekao: “Bili smo bolji, dominirali smo i imali šanse! Bili smo opasniji!”. Kao da nije bio na utakmici.

ŠIFO JE IZGUBIO LOPTU, ali krivi su opet Ivanković i Mamić. Prvi jer je trener i trebao bi nešto poduzeti kad momčad svaku utakmicu gubi zbog jedne takve izgubljene lopte. Dakle, nije slučajno. Drugi je kriv jer je treneru doveo Boška Balabana, iako je ovaj izričito tražio stopera. Ivanković je dopustio da mu Mamić sastavlja momčad.

SVI SU VEĆ VIDJELI da Vugrinec i Šokota više nisu igrači za ozbiljan nogomet. Svi osim Ivankovića. Koji uz sve to ne odustaje od svoga sustava 4-2-3-1, u kojemu je obrana na streljani, a Luka Modrić više i ne zna što bi trebao igrati, nije ni čudo da se sasvim potrošio. I onda se još uplaši Ajaxa i ide igrati na “nulu”. Nema hrabrosti!

SVLAČIONICA JE ODAVNO “otkazala poslušnost” treneru, njegov gospodski štih nije prošao. Dokaz su tome i neki istupi igrača još na pripremama (poput Lončarića, Turine ili Ćorluke, koji su ismijavali neke njegove odluke). Uostalom, koliko su puta Zoran i Zdravko Mamić morali doći u svlačionicu te smirivati i motivirati igrače.

ZAKLJUČAK - nove turbulencije u Maksimiru može spriječiti samo čudo u Amsterdamu. Premda će Mamić u ispadanju od Werdera i Ajaxa na putu prema klupskom cilju imati sjajan alibi, morat će nešto mijenjati. Neće kazniti sebe zbog loše klupske politike i vizije - koja se ponavlja svake godine - već će glavom platiti Ivanković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener