Obavijesti

Sport

Komentari 196

Sammir se vratio, Sigali teško ozlijedio! Dinamo dobio Slaven

Sammir se vratio, Sigali teško ozlijedio! Dinamo dobio Slaven
9

Dinamo je svladao Slaven Belupo 1-0 u prvoj utakmici proljetnog dijela MAXtv Prve lige. "Modri" su upisali tri boda, igrali su Lešković i Sammir, ali težak udarac ozljeda je Sigalija

VIDEO

Dinamo je ostvario zadani cilj i pobijedio Slaven Belupo 1-0 u prvoj prvenstvenoj utakmici u ovoj godini. No tri boda iz subotnje utakmice 21. kola MAXtv Prve lige jedino su što može zadovoljiti trenera "modrih" Ivajla Peteva. Igra maksimirskog sastava nije bila dojmljiva, a rijetke izgledne prilike završavale su promašajima.

U takvom razvoju situacije na kišom natopljenom terenu kao naručen je domaćinima došao poklon bivšeg igrača Josipa Tadića koji je u 42. minuti rukom blokirao šut Leonarda Sigalija i tako omogućio Arminu Hodžiću da zabije prvi prvenstveni gol za "modre" nakon dugih sedam mjeseci posta, tek treći u sezoni.

[VIDEO] Pogledajte pogodak Armin Hodžića koji nam je večeras donio 3 nova boda na Maksimiru! Take a look at penalty kick by Armin Hodžić for 3 new league points!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 18. veljače 2017

Željko Kopić još je u prvom ogledu ove dvije momčadi krajem srpnja pokazao da zna kako igrati protiv "modrih". "Farmaceuti" su tada umalo priredili pravi šok povevši u sudačkoj nadoknadi preko Jovičića, a domaćine je stigao spasiti Filip Benković. I ovaj put Koprivničani su stajali vrlo disciplinirano na terenu, a Dinamu ništa nije značila uvjerljiva nadmoć u posjedu lopte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Goran Blažević nije imao previše posla tijekom utakmice, osim gola iz penala tek je jednom morao intervenirati u prvom dijelu u Ćorićevoj šansi. U nastavku su "modri" priredili tri šanse, od čega su u prve dvije stoperi su bili u glavnim ulogama. Marko Lešković, koji je debitirao za Dinamo nakon duge stanke zbog ozljede, kao i Leonardo Sigali, promašili su okvir.

Osim Leškovića, prvi nastup (iako u novom mandatu) u dresu plavih upisao je Sammir, zamijenivši Amera Gojaka u 71. minuti, te je dobio ovacije nešto više od tri tisuće gledatelja.

Pet minuta prije kraja, u borbi za loptu s Melnjakom, ozlijedio se Sigali. Argentincu se zarotiralo koljeno prilikom doskoka i bit će pravo čudo ako mu nisu popucali ligamenti. Nakon utakmice potvrđeno je za Sigalija sezona - završena.

Završnu šansu na utakmici imao je Armin Hodžić u 90. minuti, no Blažević nije morao intervenirati ni nakon njegova šuta. A Petev se opet primio za glavu, svjestan da "modri" imaju velikih problema u realizaciji.

Ipak, i takav Dinamo smanjio je bodovni zaostatak za vodećom Rijekom na tri boda, dok je Slaven Belupo zacementiran na petom mjestu, s deset bodova manje od Hajduka i pet više od šestoplasirane Istre 1961.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi