Obavijesti

Sport

Komentari 85

Drama u 'derbiju Italije': Juve se spasio penalom u 89. minuti!

Drama u 'derbiju Italije': Juve se spasio penalom u 89. minuti!

Činilo se da će Inter do pobjede. Domaćin je vodio praktički cijeli susret golom Edina Džeke. A onda se uključio VAR i sudac Mariani je nakon pregleda snimke dosudio najstrožu kaznu pa presudio utakmicu

Dvoboj 9. kola Serie A između Intera i Juventusa, popularni Derby d'Italia, završio je bez pobjednika (1-1).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Inter je bio blizu slavlja jer je golom Edina Džeke vodio sve do 89. minute. Tada je Paulo Dybala realizirao jedanaesterac i postavio konačnih 1-1.

U velikom dijelu utakmice prave su šanse bile rijetkost. U prvih 20-ak minuta Juventus je imao dva dobra pokušaja (Morata i Cuadrado), dok je Inter češće kružio oko gostujućeg šesnaesterca, ali s malo pravih udaraca. No, onaj u 17. minuti je donio vodstvo Interu. Sjajno je opalio Çalhanoglu, pogodio prečku, a na odbijenu je loptu najbolje i najbrže reagirao Džeko pogodivši za 1-0.

Serie A - Inter Milan v Juventus

U istom tonu utakmica se nastavila u drugom poluvremenu. Iako je Juventus bio u zaostatku vrlo teško je kreirao nešto konkretno prema naprijed, dok je opasniji bio Inter. Jednu od boljih prilika propustio je Ivan Perišić koji je u 63. minuti, s desetak metara iskosa, pucao visoko preko vrata.

U završnici je Juventus pojačao pritisak. Zaprijetio je Dybala iz slobodnog udarca, još je nekoliko lopti fijukalo pored domaćeg gola, a gosti su do izjednačenja stigli u 89. minuti. Prethodno je Dumfries srušio Alex Sandra u šesnaestercu pa se uključila VAR soba i sugerirala sucu Mauriziju Marianiju mogućnost penala. Mariani je otišao pogledati pa Juventusu dao penal u 89. minuti. Dybala je pogodio s bijele točke za podjelu bodova.

Serie A - Inter Milan v Juventus

Ivan Perišić i Marcelo Brozović su bili u udarnoj momčadi Intera, s tim da je Brozović odigrao cijelu utakmicu, dok je Perišić zamijenjen u 72. minuti.

Inter je ostao treći s 18 bodova te zaostaje čak sedam bodova za Napolijem i Milanom. Juventus ima 15 bodova, kao i Atalanta i Fiorentina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
9. kolo Serie A 20:45 sati , Stadion Giuseppe Meazza, Milano
Inter
Džeko 17'
1 : 1
Juventus
Dybala 89' (p)
Sortiranje događaja

KRAJ U MILANU!

Inter je imao sve u svojim rukama, golom Edina Džeke jurio je prema pobjedi i skoku na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

A onda je u 86. minuti igra stala i javila se VAR soba. Sudac Mariani otišao je pogledati spornu situaciju pa presudio - penal za Juventus!

Izveo ga je Dybala i pogodio za spas 'stare dame' u velikom 'derbiju Italije'.

Igrat će se još pet minuta nadoknade.

89'

GOOOOOOOL! Dybala spašava Allegrija i Juventus!

Poslao je Handanovića u jednu, a loptu u drugu stranu. Juve je izjednačio u 89. minuti!

87'

Penal za Juventus u zadnjim trenucima derbija! Dumfries je srušio Alexa Sandra unutar šesnaesterca i Juve će imati priliku izjednačiti. 

Kakva drama i kakav rasplet u Milanu...

86'

Provjerava se VAR, moguće je da se radi o penalu za Juventus!

Komentari 85