Obavijesti

Sport

Komentari 164

Podivljali V. Vujović zaprijetio Lini: Platit ću da ti otkinu nos

Podivljali V. Vujović zaprijetio Lini: Platit ću da ti otkinu nos
6

Srpski trener na klupi Vardara morbidnom je prijetnjom razbuktao strasti na relaciji dva makedonska kluba. Svađao se s Lininim pomoćnikom, a onda napao i Červara

VIDEO

Trener rukometaša Vardara Veselin Vujović poznat je nadaleko po svojim brojnim divljačkim istupima u dvoranama. Najnoviji primjer primitivizma srpskog trenera viđen je tijekom treninga u dvorani Boris Trajkovski u pauzi između treninga njegovog Vardara i Metalurga Line Červara. Upravo se hrvatski trener našao na udaru podivljalog Vujovića, koji je Lini prijetio 'vožnjom u prtljažniku te otkidanjem nosa'.

- Prvo je verbalno napao moga pomoćnika Aleksandra Petkovskog. Poslije je došlo do naguravanja. Neki kažu da ga je Vujović ošamario, ali to nisam vidio - potvrdio je Lino Červar za Večernji list.

No nije na tome stalo. Nakon što je spriječen fizički obračun s pomoćnikom Veselin se verbalno obrušio na Linu. Prijetnjama koje mu je izrekao doista se može pozabaviti i policija. Červar mu ipak nije zamjerio.

- Vujovića cijenim kao bivšeg igrača, ali i kao trenera. Ne znam što mu je bilo. Valjda je to njegov način dizanja tenzija uoči kupa. Bez obzira na izgovoreno, neću podnijeti prijavu policiji - kaže Červar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tenzije pred finale makedonskog kupa koje se igra u subotu podigao je i prelazak kapetana Vardara Tihomira Dodera u neprijateljski tabor Metalurga. Napao je stoga pomoćnog trenera Metalurga Petrovskog kojeg je optužio da je nagovarao Dodera da potpiše ugovor s njima.

- Ovo je smiješno i tragično. Nije bilo udaraca, samo guranja. Istina je da sam gurnuo čovjeka koji je par dana prije utakmice u kupu nagovarao Dodera da potpiše za Metalurg - umanjio je incident Vujović.

No, o svemu je za službenu stranicu Metalurga progovorio i prozvani Petrovski.

- Čekali smo početak našeg treninga. Vujović se bez ikakvog razloga najprije pokušao fizički obračunati sa mnom. Zatim, kada mu to nije pošlo za rukome, napao je Linu Červara, trenera s medaljama s Olimpijskih igara te svjetskih i europskih prvenstava. Zaprijetio mu je da će platiti 10.000 eura da ga netko nabije u prtljažnik i otkine mu nos. Zanima me do kada će se tolerirati takvo ponašanje Vujovića? Ne mogu shvatiti takvo ponašanje - rekao je Linin pomoćnik u Metalurgu Aleksandar Petrovski. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram