Obavijesti

Sport

Komentari 5

Podravka bolja od Thuringera! Tsakalou zabila devet golova...

Podravka bolja od Thuringera! Tsakalou zabila devet golova...
1

Tsakalou je svakako prvo ime utakmice jer je zabila 7 lijepih golova iz igre i još dva iz sedmerca kad se vidjelo da Dejana Milosavljević nije imala svoj dan

VIDEO

Na krilima sjajne koprivničke publike „kokice“ su došle do velike pobjede nad Thuringerom 27-23 i u uzvratni susret četvrtfinala EHF Kupa u Njemačku koji se igra za sedam dana nose prednost od četiri zgoditka. Kako je svaka prednost nadoknadiva ali i obranjiva, očekuje se da će igračice iz grada juhe, u revanšu odigrati još bolje u obrani i tako ući u toliko željeno polufinale.

Utakmica u Koprivnici protiv starih protivnika krenula je k'o po loju. Sve je sjajno štimalo i igračice trenera Zlatka Saračevića su u polovici prvog djela dosegnule nebesku prednost od čak šest zgoditaka. No, kako je teško stalno hodati uz brijeg, pa se mora malo i „počinuti“ to su si domaće rukometašice uzele mali predah i gošće su to znalački iskoristile i na do poluvremena stigle na solidnih tri gola zaostatka. Akcija koju su sredinom prvog djela izvele Stanko i Tsakalou koja je uhvatila ubačaj u šesterac i u skoku s prvog kata zabila zgoditak, je vrijedan divljenja, radi tog gola se isplatilo doći u dvoranu.

Nastavak susreta nakon odmora je ponovo u znaku Grkinje Tsakalou koja golom otvara ljepšu stranu utakmice koja je završila rezultatom koji bi domaći trener i igračice potpisale i potpis ovjerile kod javnog bilježnika prije susreta. Tsakalou je svakako prvo ime utakmice jer je zabila 7 lijepih golova iz igre i još dva iz sedmerca kad se vidjelo da Dejana Milosavljević nije imala svoj dan.

Trener Podravka Vegete Zlatko Saračević nije krio zadovoljstvo prezentacijom igrali i onim što im je ponudilo 2000 gledatelja:

- Čestitam Koprivnici na fenomenalnoj atmosferi, ali i svojem kolegi treneru na pravoj utakmici u kojoj je bilo dobrih perioda igre s obje strane, nadigravanja te je bila teška utakmica. Cure su odigrale fenomenalnu utakmicu, ali ovo danas je bilo samo prvo poluvrijeme, a uzvrat je drugih 60 minuta kao što smo i najavljivali uoči susreta.

Prvo ime susreta Lamprini Tsakalou se zahvalila publici i „skicirala“ 60 minuta igre:

- Hvala navijačima. Atmosfera u dvorani je bila nevjerojatna. Odigrale smo dobru utakmicu u kojoj smo bile koncentrirane od početka te je želja za pobjedom bila jaka. Uspjele smo zadržati prednost koju smo stekle na početku utakmice. Griješile smo, no dobro je da smo ostale dovoljno koncentrirane da se rezultat nije okrenuo. Važno je i sljedećeg tjedna dobro odigrati u gostima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu