Obavijesti

Sport

Komentari 1

Pogba otpao do kraja sezone, odigrao je svoje za United...

Pogba otpao do kraja sezone, odigrao je svoje za United...

S obzirom da sezona završava krajem svibnja Pogba, sasvim vjerojatno, više neće zaigrati za Manchester United, a to znači da je već odigrao i posljednju utakmicu za ovaj klub s obzirom da mu ugovor ističe krajem sezone

VIDEO

Trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick najavio je kako francuski vezni nogometaš Paul Pogba ove sezone više neće zaigrati za klub s Old Trafforda.

Pogba se ozlijedio u utakmici protiv Liverpoola, a Rangnick je, pak, prenio informacije liječničkog tima Manchester Uniteda po kojima se najavljuje stanka za Pogbu od četiri do pet tjedana.

Manchester United v Norwich City - Premier League - Old Trafford

S obzirom da sezona završava krajem svibnja Pogba, sasvim vjerojatno, više neće zaigrati za Manchester United, a to znači da je već odigrao i posljednju utakmicu za ovaj klub s obzirom da mu ugovor ističe krajem sezone, a njegov se odlazak ionako već duže vrijeme najavljuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manchester mu je nedavno nudio čak 600.000 eura tjedne plaće čime bi francuski veznjak postao najplaćeniji igrač u Premier ligi. Njegov sadašnji ugovor mu donosi 350.000 eura tjedno, a novim ugovorom nadmašio bi Cristiana Ronalda koji zarađuje 540.000 eura tjedno, Davida de Geu (450.000), Jadona Sancha i Raphaela Varanea (obojica 360.000 eura tjedno) u strukturi plaća kluba.

Manchester United v Norwich City - Premier League - Old Trafford

Međutim, ova vijest je izazvala ljutnju u svlačionici "Crvenih vragova" jer dio momčadi smatra kako Francuz ne zaslužuje tako velika primanja s obzirom na svoje igre i ponašanje.

- Neki igrači misle da nije u redu da toliko zarađuje s obzirom kako igra i stalno priča o odlasku - rekao je izvor za Mirror. Ipak, na kraju je očito odlučio odbiti ponudu jer se više ne vidi na Old Traffordu gdje nije opravdao silni novac za koji je doveden. 

U United je 29-godišnji Pogba došao 2011. godine. Potom je od 2012. do 2016. igrao za Juventus dok je u Manchester Unitedu od 2016. do danas. Ove sezone definitivno nije bio od velike pomoći za klub pa je tako u Premier ligi, gdje se momčad bori za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka iduće sezone, tijekom 20 nastupa postigao samo jedan pogodak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener