Obavijesti

Sport

Komentari 89

Pogledajte Petkovu predstavu života u Krasnodaru! Zabija on glavom, nogom, lomi Ruse...

Pogledajte Petkovu predstavu života u Krasnodaru! Zabija on glavom, nogom, lomi Ruse...

Dinamo je pobijedio Krasnodar 3-2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, a ključni igrač bio je Bruno Petković, koji je zabio dvaput i kreirao akciju za treći gol

VIDEO

Fantastično je Dinamo otvorio i zatvorio utakmicu u Krasnodaru i pobijedio 3-2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige.

Od prve je minute zagospodario terenom i nagrada za to stigla je u 15. minuti. Sve je započeo i završio sjajno raspoloženi Bruno Petković.

Reprezentativni napadač odličnim je, čistim startom na sredini terena lansirao kontru "modrih", Lovro Majer uposlio je Luku Ivanušeca na desnoj strani koji si je finim lažnjakom stvorio poziciju za šut s 12-13 metara iskosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Krasnodaru

Pokretanje videa...

Dinamo u Krasnodaru 03:09

Obranio je to Jevgenij Gorodov, ali to nije bio kraj. Aleksandr Martinovič neuspješno je pokušao izbiti loptu, Mislav Oršić vratio ju je na peterac do Petkovića koji glavom posprema loptu u praznu mrežu, tik ispred golmana Gorodova koji ga je potom nokautirao.

Da nije bio gol, vjerojatno bi bio penal, ali poljski sudac Bartosz Frankowski ovako nije morao puno razmišljati. Pokazao je na centar.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Prvi Petkovićev gol možete pogledati OVDJE.

Europa League - Round of 32 First Leg - Krasnodar v Dinamo Zagreb
Petko zaledio Ruse! Dinamovci na koračić od osmine finala EL
Petko zaledio Ruse! Dinamovci na koračić od osmine finala EL

Krasnodar se uspio vratiti iz prve prave akcije. Nakon ubačaja s lijeve strane Joško Gvardiol loše je reagirao i zapravio poslužio Marcusa Berga. Šveđanin je dočekao poklon i raspalio volej, a Dominik Livaković ništa tu nije mogao.

Veliku grešku Gvardiola i izjednačujući gol Krasnodara možete pogledati OVDJE.

Europa League - Round of 32 First Leg - Krasnodar v GNK Dinamo Zagreb

Početak nastavka ponovno je donio dominaciju Dinama i novi gol.

Oršić je u 54. minuti izveo korner, Gorodov je zaplivao pokušavajući izbiti tu loptu, a koncentriran je na drugoj stativi bio Petković i nogom poslao loptu od trave u mrežu za novo vodstvo Dinama. "Modri" su proslavili 11. europski gol Petkovića u 29. utakmici i četvrti u Europskoj ligi ove sezone.

Drugi Petkovićev gol možete pogledati OVDJE.

Mogao je Dinamo nakon drugog gola i do trećeg, ali propustio je nekoliko obećavajućih prilika, a onda je opet stigla kazna. Marcus Berg ušao je u šesnaesterac, prevario Lauritsena koji se poskliznuo, Šveđanin je dao do Claessona koji lako pogađa za 2-2.

Gol Claessona možete pogledati OVDJE.

Nije dugo trajalo veselje Rusa, Dinamo je i treći put poveo. Opet je Petković napravio veliki posao, poslao je dvojicu, trojicu igrača Krasnodara u prazno, proslijedio do Ivanušeca koji vidi slobodnog Iyayija Atiemwena na lijevoj strani. Nigerijac je opalio i pogodio u prvi kut. Strašno važan gol, kao i onaj protiv Wolfsbergera u grupnoj fazi na Maksimiru.

Gol Atiemwena možete pogledati OVDJE.

Uzvrat je za tjedan dana na Maksimiru od 21 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe