Obavijesti

Sport

Komentari 42

Raketa zabio pa ostao u šoku: Nismo znali da Enrique odlazi

Raketa zabio pa ostao u šoku: Nismo znali da Enrique odlazi
1

Barcelona je prregazila Sporting 6-1 na Nou Campu, a Rakitić je zabio šesti gol. Prava majstorija našeg reprezentativca, koji je podigao loptu desnom nogom i potom je zakucao u gol

VIDEO

Barcelona je prregazila Sporting 6-1 na Nou Campu u 25. kolu La Lige, a Rakitić je zabio šesti gol. Prava majstorija našeg reprezentativca, koji je kod primanja podigao loptu desnom nogom i potom je zakucao kraj nemoćnog golmana Sportinga.

No brzo se zaboravilo na predstavu Barcelone.

Luis Enrique rekao je da odlazi s klupe na kraju sezone.

- Nismo imali pojma da odlazi. Prvo je rekao nama, igračima. Rekao je kako želi da završimo sezonu uspješno i uživamo do kraja. Stvarno nismo znali - rekao je Rakitić, koji je među prvim igračima komentirao odlazak Enriquea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam, nadao sam se da će ostati na klupi. Prihvatili smo to što nam je rekao i želimo mu sve najbolje - dodao je hrvatski reprezentativac.

Stare Barcine mušterije

O Enriqueu čitajte OVDJE, sad malo o utakmici.

Razvesele se na Nou Campu kad im u goste dolazi Sporting Gijon, momčad kojoj su Katalonci u zadnje dvije utakmice zabili 11 golova i nisu primili niti jedan. Sad su primili jedan, ali i opet su sirotim gostima iz Gijona zabili pola tuceta.

Može lijevom, može desnom, a može i glavom

Messi je 500. utakmicu za Barcelonu u svim natjecanjima otvorio u 9. minuti za njega neobičnim golom. Zabio je glavom. Bio mu je to 36. gol za Barcu u zadnjih 36 utakmica u svim natjecanjima ove sezone i jedini je igrač La Lige koji je ove sezone zabijao desnom, lijevom, glavom, iz penala i slobodnjaka.

U  11. je već bilo 2-0 (autogol Rodrigueza). Kad je Suarez u 27. zabio za 3-0, bilo je samo pitanje koliko će još gosti primiti.

Odgovor je bio - još tri. Zabio je i Paco Alcacer, Luis Enrique je čak i stigao odmoriti Messija, a dok njega nema slobodnjake izvodi Neymar.

I to kako ih izvodi...

Samo Messi i Neymar bolji od Rakete

Rakitić je stavio točku na i uvjerljive predstave Barcelone koja je s pola gasa razbila momčad koja se u La Ligi bori za ostanak. Ivan je odigrao cijelu utakmicu na Nou Campu, a vrlo dobar nastup okrunio je atraktivnim golom.

Prema uglednoj stranici za statistiku WhoScored.com, Raketa (ocjena 7.9) bio je među najboljim igračima. Samo su Neymar (8.9) i Messi (9.2) dobili bolje ocjene.  

Duje Čop bio je na klupi kod Sportinga.

VIDEO: SAŽETAK

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi