Obavijesti

Sport

Komentari 20

Pogledajte govor nakon kojeg bi drugoligaš razbio i Bayern

Pogledajte govor nakon kojeg bi drugoligaš razbio i Bayern
1

Dok tener Arminije Jeff Saibene odrađuje taktički dio, kad dođe red na motivacijske govore, miče se u stranu i prepušta posao Carstenu Rumpu, čovjeku za posebne zadatke...

VIDEO

Sad me dobro slušajte, vani 25.000 ljudi čeka da izađete i eksplodirate. Obećajte mi da ćete dati sve za vaše obitelji, djecu, roditelje, bake i djedove, da ćete dati sve u ovih 90 minuta i dobit ćemo. Obećavate?, urlao je pomoćni trener Arminije Bielfeld.

- Daaaaa! Odgovorili su igrači koji su izašli na teren i pomeli protivnike 6-0.

Arminia se bori za ostanak u drugoj njemačkoj ligi i trebala joj je pobjeda protiv Eintracht Braunschweiga u predzadnjem kolu. Nakon govora koji je nabrijao igrače, nismo sigurni ni da bi Bayern München ovdje iščupao bod.

POGLEDAJTE VIDEO

Inspiring German team talk leads to 6-0 romp

Nije ni čudno da je Arminia Bielefeld pobijedila sa 6:0 nakon OVAKVOG govora!

Posted by Goal Hrvatska on Tuesday, May 16, 2017

Čovjek za posebne zadatke

Momčad Arminije vodi Jeff Saibene, ali Carsten Rump njegov je čovjek za posebne zadatke. Poput ovoga kad treba nabrijati igrače koji su prije toga četiri utakmice bili bez pobjede i na rubu ispadanja u niži rang.

Dok su igrači zagrljeni stajali u svlačionici, Rump je urlao u govoru koji ledi krv u žilama. Igračima nije preostalo ništa drugo nego istrčati i pregaziti protivnike.

Nije još gotovo, Arminia drži 15. mjesto, posljednje koje osigurava ostanak u ligi, ali München 1860 ima isti broj bodova i na 16. mjestu je. Odlučit će zadnje kolo u kojem Arminia igra kod petoplasiranog Dynama iz Dresdena, dok München gostuje kod Heidenheima koji je na osmom mjestu drugoligaške tablice.

Šanse za ostanak u ligi imaju i Würzburger Kickersi koji su na 17. mjestu s dva boda manje od gore spomenutih klubova, ali oni gostuju kod prvoplasiranog Stuttgarta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu