Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pogledajte kako izgleda NBA trening iz perspektive igrača

Pogledajte kako izgleda NBA trening iz perspektive igrača
1

Richard Jefferson je na kraju treninga stavio naočale za Snapchat, koje su snimale sve što radi, a kako su povezane s telefonom, snimku je odmah mogao staviti na internet

VIDEO

Današnje videoigre toliko su uznapredovale da se bez problema možete staviti u poziciju sportaša, igrati ili pratiti utakmice te trenirati iz njegove perspektive. Ali koliko god stvarno izgledali, skupina piksela ipak nije prava stvar.

Zato su tu nove tehnologije koje vam omogućuju da pravi svijet vidite iz perspektive sportaša, a prezentirao ju je košarkaš Cleveland Cavaliersa Richard Jefferson. On je na kraju treninga stavio naočale za Snapchat, koje su snimale sve što radi, a kako su povezane s telefonom, snimku je odmah mogao staviti na internet.

Tako je veteran NBA lige stavio naočale, šutirao iz kuta, zakucavao, lovio dodavanja za alley-oopove, a gledatelj na snimci vidi točno ono što je vidio sam igrač. Jefferson je sve popratio komentarima o lošim dodavanjima koja prima i na kraju zaključio da mu je dosta jer se umorio.

Jefferson je, inače, u NBA ligi od 2001. godine. Već mu je 36 godina, a nakon što je prošle sezone s Clevelandom osvojio prvi naslov prvaka u karijeri, objavio je da odlazi u mirovinu, ali se u međuvremenu predomislio i vratio u redove Cavsa kako bi im pomogao obraniti titulu. Prvih sedam godina proveo je u New Jersey Netsima, izabran je u drugu petorku rookieja, a u prve dvije sezone pomogao je Netsima, predvođenima legendarnim Jasonom Kiddom, ući u veliki finale, u kojem su gubili od LA Lakersa, odnosno San Antonio Spursa. Igrao je još i Milwaukeeju, San Antoniju, Golden Stateu, Utahu i Dallasu prije lanjskog dolaska u Cleveland. U najboljim danima zabijao je i više od 20 po utakmici, a prosjek karijere mu je 13,3 koša. Bio je i član američke reprezentacije koja je kiksala na Olimpijskim igrama 2004. u Ateni i osvojila samo broncu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.