Obavijesti

Sport

Komentari 8

VIDEO Sudac nagazio igrača Rome, ovaj mu se unio u lice!

VIDEO Sudac nagazio igrača Rome, ovaj mu se unio u lice!

Ricku Karsdorpu nije se svidio tretman glavnog suca Massimiliana Irratija, koji Hrvatima nije ostao u lijepom sjećanju. Nizozemac je ušao u okršaj i odgurnuo ga, a ovaj ga počastio crvenim

VIDEO

Nigerijac Victor Osimhen (23) zabio je fantastičan gol za pobjedu Napolija kod Rome 1-0 u nedjeljnom derbiju 11. kola Serie A, ali njegovu je majstoriju ipak zasjenio nesvakidašnji potez domaćeg igrača Ricka Karsdorpa (27).

Nakon što je glavni sudac Massimiliano Irrati isključio člana stručnog stožera Joséa Mourinha zbog prosvjedovanja nakon završetka utakmice, Karsdorp se unio u lice sucu i nagnuo se prema njemu pokušavši ga udariti glavom?!

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Irrati je ostao miran na provokaciju, a nogometaš Rome potom ga je odgurnuo i tvrdio da mu je ovaj stao na nogu. Irrati nije imao milosti i pokazao mu je crveni karton, što se nije vidjelo u prijenosu. Karsdorp bi tako mogao propustiti iduće dvije utakmice rimskog kluba, gostovanje kod Verone i gradski okršaj protiv Lazija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Incident pogledajte OVDJE.

Serie A - AS Roma v Napoli

Žalili su se u Romi na faul u akciji za gol Napolija, tražili faul u napadu u toj akciji, a Mourinho je pokušao ostati smiren i tek poručio kako je sudac imao lošu večer. Inače, radi se o sucu koji je bio glavni u VAR sobi na finalu SP-a između Hrvatske i Francuske i koji je Nestoru Pitani signalizirao ruku Ivana Perišića za penal.

Napolitanci su nastavili sa savršenom prvenstvenom sezonom, imaju devet pobjeda i dva remija u 11 nastupa, dok je Roma peta sa sedam bodova manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića