Obavijesti

Sport

Komentari 88

Šalili se oko Agrokora, Lovren onda pukao: Zašto me zaj***?

Šalili se oko Agrokora, Lovren onda pukao: Zašto me zaj***?
5

Sve je bilo u veselom tonu, Vrsaljko i Lovren šalili su se oko Agrokora uoči Rusije, a onda je sve otišlo u onu stvar. Zbog običnog pitanja: 'Što je bilo na utakmici protiv Danske, nije bio vaš dan?'

VIDEO

Pitanjem "Što mislite o pomoći ruskih banaka Agrokoru" koje je zbunilo sve prisutne, počela je presica u Sočiju dva uoči utakmice Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu SP-a. Vrsaljko i Lovren prvo su se pogledali pa ispalili: 

- Agrokor je u padu, a mi smo u usponu!

POGLEDAJTE VIDEO

Dejan Lovren danas slavi 29. rođendan. Pogledajte što su on i Šime Vrsaljko rekli o subotnjem ogledu 1/4 finala Mundijala u Sočiju protiv domaće reprezentacije. Iz Rusije: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 5. srpnja 2018.

Poludio na novinara

Konferencija za medije bila je u veselom tonu.

Sve do pitanja 'Što je bilo na utakmici protiv Danske, nije bio vaš dan ili su stvarno tako jaki?

Tu je Dejan Lovren pukao.

- Tko je jak? Daj nemoj me zaj***! Što hoćeš da svaku utakmicu igramo savršeno, ne razumijem. Jesmo prošli dalje? Ljutiš me s pitanjima. Igrali smo koliko smo trebali. Pa ni Brazil ne igra svaku utakmicu savršeno - odbrusio je iznervirani Lovren.

Do tog trenutka odgovarao je normalno na pitanja, ona koja mu odgovaraju.

Kako biste opisali svoje igre u dresu reprezentacije?

Mogu reći da je to bilo razdoblje s puno uspona i padova. Najviše mi je bilo žao što sam preskočio Euro 2016 u Francuskoj. Nadam se da sam s nekoliko dobrih igara uspio to ispraviti. Okrećem se naprijed i nadam se da možemo napraviti veliku priču od svega ovoga - odgovorio je Lovren.

Je li vam generacija iz 1998. veliki poticaj za dalje ili vam to stvara pritisak?

- Mi jako puno njih respektiramo jer su napravili najveći uspjeh hrvatskog nogometa i to je uvijek bio budućim generacijama neki teret da naprave nešto više. Ja vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da možemo napraviti više i otići dalje od njih - rekao je Lovren.

Što vam je Rakitić govorio prije penala protiv Danske?

- Puno igrača je pričalo o svemu. Sigurno riječi ohrabrenja. No, najbitnije je da smo svi hrabrili jedni druge - složni su bili naši reprezentativci.

Koliko su utjecale na vas loše igre pred kraj kvalifikacija?

- Mislim da smo dobro krenuli u kvalifikacije i malo smo zakomplicirali na kraju. No, to nije prikaz naše kvalitete. Na kraju smo se kvalificirali. Mislim da je to bila čista slučajnost u kvalifikacijama. Kasnije smo se podigli u igri - rekao je Vrsaljko te podijelio svoje mišljenje o izborniku Daliću:

- Izbornik je došao u teškom periodu i napravio je ono što se od njega očekivalo, a to je da se kvalificiramo na SP.

Sjećate li se gdje ste gledali SP 1998?

- Bio sam tada u Njemačkoj u Münchenu i znam da je mama vrištala od sreće kad god smo zabili gol. To je moja najveća uspomena - prisjetio se Lovren, a mlađi Vrsaljko dodao:

- Ja se još manje sjećam nego Dejan jer sam bio mlađi. Jako malo se sjećam, ali po pričama znam da je bila užarena atmosfera - prisjetio se desni bek.

Što kažete na to da napadači dobivaju više pohvala od obrambenih?

- Pa mislim da je to u današnjem nogometu normalno da će napadači i vezni igrači dobiti veću pohvalu nego u obranu. Mi smo sretni kada odradimo dobro svoj posao i bez primljenog gola - rekao je Lovren.

Priča li se o Modriću u Hrvatskoj?

- Suvišno je pričati o njemu kao čovjeku. On je naš vođa koji nam je velika podrška na terenu i veliki profesionalac - odgovorio je Vrsaljko.

Čeka vas utakmica u kojoj možete ostvariti veliki rezultat, kako vi gledate na tu utakmicu?

- Mi ih poštujemo jer su domaćini i nisu se slučajno našli u četvrtfinalu. Imati će veliku podršku s tribina. Mi se moramo koncentrirati samo na sebe i uvjeren sam da ćemo proći dalje - rekao je Vrsaljko.

Kako utječe na vas vrućina u Sočiju?

- U utakmici protiv Danske bilo je dosta teško trčati. Utakmica sama po sebi nije bila lijepa za oko. Kad smo sad prošli tu utakmicu to nam je velika injekcija za samopouzdanje. Mislim da će u sljedećoj utakmici uvjeti biti dosta teški

Može li vas Rusija iznenaditi?

- Očekujem čvrstu i tešku utakmicu. Sigurno da nas mogu iznenaditi, ali tijekom susreta se priviknemo na igru protivnika. Igramo za nešto što se borimo godinama i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo svoj cilj - zaključio je Dejan Lovren.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske