Obavijesti

Sport

Komentari 51

'Kriv sam. Zaustavio sam se, htio ga prevariti, nisam uspio'

'Kriv sam. Zaustavio sam se, htio ga prevariti, nisam uspio'
7

'Dobili smo jeftin crveni karton, odnosno, drugi žuti i to je preokrenulo utakmicu, iako smo u svlačionici dogovorili da ne odustajemo i da idemo na pobjedu. Nismo uspjeli, ali mislim da smo ostavili srce na terenu'

VIDEO

Dinamo i Hajduk odigrali su derbi na Poljudu. Uspješniji je bio Dinamo golom Kadziora u letu u 47. minuti, a potom Ademija u 75. minuti za konačnih 2-0 i 17 bodova prednosti 11 kola prije kraja prvenstva. 

Unatoč tome, nije Hajduk bio bez prilike, a želju za pobjedom pokazali su i u ponekad pregrubim startovima na dinamovce pa su tako 22.436 gledatelja na splitskom stadionu mogli vidjeti i isključenje Ardiana Ismajlija. 

- U drugom poluvremenu su morali puno više trčati, mi smo to iskoristili. Priveli smo utakmicu kraju bez stresa - opušteno je nakon utakmice rekao sjajni Mislav Oršić koji je danas iz koraka izbacio cijelu 'bilu' momčad.

- Svim navijačima Dinama ova pobjeda puno znači, ovo je jedna od najvećih utakmica u sezoni, tako da smo sretni - rekao je pa ipak pohvalio protivnike:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igraju jedan dobar nogomet, jedan na jedan, izgledali su opasno prema naprijed - nahvalio je momčad Tudora.

Drugi Dinamov strijelac Arijan Ademi zadovoljan je odigranim.

- Naravno da smo zadovoljni pobjedom na Poljudu, uvijek je lijepo ovdje pobijediti. Čestitam Hajduku na fer i korektnoj igri. Sada smo 99 posto osigurali naslov, ali moramo ostati maksimalno ozbiljni do kraja - rekao je Ademi.

'Htio sam ga prevariti'

- Imali smo tri šanse u prvom dijelu, ali crveni karton je sve preokrenuo. Žao mi je jer da smo uspjeli zabiti, sve bi bilo drugačije. Imao sam krivu ideju, pokušao sam ga (Moharramija, op.a) prebaciti na drugu stranu, no nije se mrdnuo. Onda sam ja krenuo loptu namjestiti lijevo, ali nije dobro završilo - smatra Jairo.

- Okrećemo se Rijeci i borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Dinamo je pokazao koliko je kvalitetna ekipa i što može, uvijek igraju Ligur prvaka i tu nemam više kvadrata - rekao je Nihad Mujakić.

- Dobili smo jeftin crveni karton, odnosno, drugi žuti i to je preokrenulo utakmicu, iako smo u svlačionici dogovorili da ne odustajemo i da idemo na pobjedu. Nismo uspjeli, ali mislim da smo ostavili srce na terenu - misli Hajdukov igrač. 

U 70. minuti susreta Torcidi je bilo dosadno pa je prekinula utakmicu bakljadom i vatrometom vjerojatno u duhu koreografije s početka utakmice: 'Od osnutka doktori (piro)tehnike'.

- Atmosfera je bila idealna i pored tog huka s tribina morate imati motiv, inače nešto nije u redu s vama - smatra Mujakić.

Hajduk nakon hrvatskog čeka i jadranski derbi. Putuju na Rujevicu Rijeci koja ima trenutno jedan bod manje od 'bilih'. Dinamo će na Maksimiru dočekati momčad donjeg doma HNL-a, Istru.

Dinamo - Rijeka

Dinamo je pobijedio Hajduk na krcatom Poljudu 2-0! Evo što kažu igrači obiju momčadi Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sataSrijeda, 4. ožujka 2020.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener