Obavijesti

Sport

Komentari 144

Pogledajte spornu situaciju: Je li lokosima trebalo poništiti gol?

Pogledajte spornu situaciju: Je li lokosima trebalo poništiti gol?

Sandro Kulenović dvaput je iskoristio neopreznost obrane Dinama u ranoj fazi utakmice, ali drugi gol poništio mu je sudac na intervenciju VAR-a zbog faula koji je vidio u začetku akcije

VIDEO

Sandro Kulenović (22) dvaput je dizao ruke nakon gola u znak poštovanja prema klubu iz kojega je došao na posudbu u Lokomotivu. Dinama je umalo stajao bod(ov)a na startu sezone HNL-a, ali "modri" su ipak iščupali pobjedu 3-2.

Prvi je gol Kulenović zabio u četvrtoj minuti nakon katastrofalnog dodavanja Kevina Theophilea prema Luki Ivanušecu koje je presjekao Art Smakaj i fino asistirao napadaču Lokomotive, a deset minuta poslije Kule je opet bio strijelac. No taj gol nije vrijedio.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci igraju golf na pripremama

Pokretanje videa...

Dinamovci u Sloveniji VIDEO

Josip Pivarić izveo je korner u 14. minuti, Mateo Marić odigrao je loptu povratno do Ibrahima Aliyua koji puca, lopta dolazi do samog Kulenovića na petercu kojem nije bilo teško zabiti. Petar Bočkaj zaspao je u postavljanju ofsajd zamke, a dinamovci su se blijedo pogledavali.

Ipak, na sugestiju VAR sobe u kojoj su bili Mario Zebec iz Cestice i Jerko Crnčić iz Vrbovca, glavni sudac Dario Bel iz Osijeka otišao je do ekrana kraj terena provjeriti gol. Nije bilo govora o zaleđu, ali je sporan bio duel Vinka Solde i Arijana Ademija u začetku akcije, daleko od lopte.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

Pao je kapetan Dinama nakon sudara s protivničkim igračem, a Bel je procijenio da je to bio faul u napadu i gol je poništio.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE od 2:42.

- Možda to nije trebalo suditi. Suci su tu, oni odlučuju. Vidjet ćemo, pogledat ćemo. Ali utakmica je završila, idemo se okrenuti Osijeku i idemo dalje - kazao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja nakon utakmice.

Lokomotiva je nakon toga doista povela 2-0 preko Aliyua, ali u igru je potom ušao Josip Drmić i s dva gola donio izjednačenje, a u 91. minuti Luka Menalo zabio za totalni preokret i pobjedu branitelja naslova uoči europskog okršaja protiv Škupija.

Bel je išao do monitora i u 76. minuti nakon vrlo oštrog starta Marića na desno koljeno Stefana Ristovskog. Prvo je igraču Lokomotive pokazao žuti, ali ga je nakon gledanja snimke poništio i isključio igrača gostiju.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE od 7:28.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica