Obavijesti

Sport

Komentari 120

Pogledajte što stoji u kaznenoj prijavi koju je podnio Bebek...

Pogledajte što stoji u kaznenoj prijavi koju je podnio Bebek...

To je glasovna poruka putem WhatsAppa poslana poznaniku, neovlašteno je distribuirana bez mog znanja i odobrenja.  Podnio sam kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe koja je to učinila, rekao je Bebek

VIDEO

Riječki sudac Ivan Bebek od prošlog je tjedna suspendiran od strane disciplinske komisije HNS-a, a danas je održao konferencije za medije na kojoj je govorio o okolnostima u kojima je ta snimka dospjela u javnost. 

Pokretanje videa...

Navodna snimka suca Ivana Bebeka u kojoj vrijeđa Duplančića i priča o Hajduku i navijačima 01:56

Bebek je potvrdio da je snimka autentična, ali je kazao da ju u javnost nije distribuirala osoba kojoj ju je on poslao te da je podigao kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

- To je glasovna poruka putem WhatsAppa poslana poznaniku, neovlašteno je distribuirana bez mog znanja i odobrenja. Ona nije bila namijenjena javnosti. Podnio sam kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe koja je to učinila, ne znam s kojim ciljem. Tko će razumjeti, razumjet će.  Osoba kojoj sam poslao snimku nema dopuštenje da je distribuira dalje. Ne mogu znati što je kažnjivo. Ta osoba kaže da nije distribuirala tu snimku i zato sam podnio prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Kad se snimka učini javnom da se nanese sramota, ne mogu reći je li to napravila ta osoba. Što kaže prijatelj? On kaže da je nije distribuirao. Tko je on? S obzirom na njegovu prijavu, nemam to potrebu otkrivati, to ime i prezime je potpuno nebitno za ovu priču.

Sadržaj kaznene prijave

"Ivan Bebek iz Rijeke zastupan po punomoćnici Jovani Puhalo, odvjetnici u Zagrebu, Berislavićeva 12, na temelju odredbe čl. 47. st. 1. i 2. Zakona o kaznenom postupku podnosi kaznenu prijavu i prijedlog za kazneni progon protiv NN počinitelja jer postoji osnovna sumnja da je 

jer postoji osnovana sumnja da je točno neutvđenog dana između 27. i 29. rujna 2021., u Zagrebu, bez znanja i odobrenja Ivana Bebeka, došao u posjed i drugome predao glasovnu poruku u trajanju od 1 minute i 56 sekundi koju je Ivan Bebek u privatnom dopisivanju sa svog mobilnog uređaja pozivnog broja ... uputio dana 27. rujna 2021. u ... sati putem aplikacije WhatsApp na mobilni uređaj pozivnog broja ... kojim se koristi ..., a koja glasovna poruka je potom neovlašteno i bez odobrenja Ivana Bebeka, s ciljem da ga se prikaže nedostojnim sudačke pozicije u Hrvatskom nogometnom savezu, objavljena 29. rujna 2021. na portalu Index. hr i potom prenošena putem portala net.hr, sportcom.hr, 24sata.hr, jutarnji.hr, sport.hrt.hr, dalmacijadanas.hr, maxportal.hr, tportal,hr, slobodnadalmacija.hr, čime je Ivanu Bebeku narušena privatnost privatne komunikacije te povrijeđeni čast, ugled i dostojanstvo stečeno dugogodišnjim obavljanjem sudačkog poziva.

Dakle, s ciljem da drugome prouzroči kakvu štetu drugome priopćio podatak koji je saznao povredom tajnosti tuđeg sredstva dopisivanja ili se s tom tajnom poslužio pa da je time počinio kazneno djelo protiv privatnosti - povredom tajnosti pisama i drugih pošiljaka - opisano i kažnjivo u čl. 142. st. 2. KZ-a.", stoji u kaznenoj prijavi koju je podnio Ivan Bebek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica