Obavijesti

Sport

Komentari 90

Igrači s prozora gledaju teren na kojem se dogodilo ubojstvo

Igrači s prozora gledaju teren na kojem se dogodilo ubojstvo
1

Izvjestitelj 24sata iz Francuske Dubravko Miličić javio nam se iz hotela "Du Golf Barrière" u kojem boravi hrvatska reprezentacija, a prije gotovo 100 godina boravio je Poirot

VIDEO

Dok traje istraga o nemirima hrvatskih navijača, dok se čeka presuda koja će biti objavljena sutra, mi smo tu posjetili jedno mjesto gdje je bila puno poznatija istraga. Naime, tu je Hercule Poirot na golf-terenima koje vidite iza mene snimao jednu od epizoda slavne Agathe Christie, a spavao je u hotelu gdje spava naša reprezentacija.

Na ovom golf-terenu dogodilo se ubojstvo. Naime, jedan od djelatnika hotela uboden je nožem u leđa, a Poirot kao Poirot odmah je zaključio da tu nije riječ o samoubojstvu, već je odmah krenuo u istragu koja je trajala dosta dugo.

Inače, sve je to bilo, naravno, na teret belgijskog ministarstva unutarnjih poslova, a nije jeftino. Recimo, unajmljivanje ovog golf-terena kojeg vidite stoji 500-tinjak eura po satu, a noćenje u hotelu gdje je spavao Poirot, gdje sad spava naš poznati brk Čačić, stoji 2700 eura, tako da ga je belgijska policija požurivala da to što prije riješi, međutim njemu se nije dalo ići. To je stajalo ministarstvo 200-tinjak tisuća eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tu se Poirot čak i zaljubio, a znate Poirota: stari lisac, stari zavodnik. Iza njegova brka uvijek se krila neka tajna ljubav. Zapravo, to je jedina negativka kojoj je on dozvolio da pobjegne. S njom je boravio tu nekakvih mjesec dana pa možete izračunati koliko je onda potrošio.

Dok istraga u Uefi još uvijek traje, bilo bi dobro kada bi završetak bio kao u Poirotovim serijama i epizodama - on se pojavio u preko 50 novela Agathe Christie - kada bi sve završilo onako kako bi to završilo na radost svih njegovih gledatelja. Tako da vjerujemo da će i ovo završiti onako kako svi očekujemo, da će Hrvatska biti minimalno kažnjena, da će nastaviti svoj put na Euru.

Naši igrači trenutačno se odmaraju u ovom hotelu iščekujući susret sa Španjolskom. Oni su, mogu reći, potpuno uvjereni da neće izgubiti od Španjolske, da će možda završiti čak i kao prvi u skupini, da prolazak u osminu finala neće biti upitan. To su danas potvrdili Ivan Rakitić, s kojim smo razgovarali prije desetak minuta, to je potvrdio i Ivan Strinić, to je mišljenje cijele momčadi i nema razloga da se bojite. Mi se ne bojimo pa nemojte ni vi.

Francuska EURO 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu