Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
3 komentara

Pokorili veleslalom, ali nećemo slalom: Japanci ga otkazali...

Prva vožnja trebala je početi u 2 sata, a druga u 5 sati u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu. Organizatori su nekoliko puta odgađali start utrke, ali vremenski uvjeti nisu se popravili...

ALPINE SKIING - FIS WC Yuzawa Naeba
Foto: GEPA pictures/ Harald Steiner
3 komentara

Slalom skijaša za Svjetski kup u japanskoj Yuzawa Naebi, koji je trebao biti održan u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu, otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta.  

Prva vožnja trebala je početi u 2 sata, a druga u 5 sati u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu. Organizatori su nekoliko puta odgađali start utrke, a budući da se vremenski uvjeti nisu popravili na kraju su otkazali utrku na kojoj je trebalo nastupiti četvero hrvatskih skijaša - Filip Zubčić, Istok Rodeš, Elias Kolega i Matej Vidović.

Foto: Reuters
 
Dan ranije, u subotu, Filip Zubčić je u Yuzawa Naebi slavio u veleslalomu, ostvarivši svoju prvu pobjedu u Svjetskom kupu. Ujedno, on je prvi hrvatski pobjednik u veleslalomu uopće. Hrvatska je na pobjedu u utrkama Svjetskog kupa čekala od ožujka 2013., kada je Ivica Kostelić slavio u slalomu u Kranjskoj Gori. 

 

Naši partneri pišu
Message