Obavijesti

Sport

Komentari 138

Policija objavila kakvu kaznu traži za huligane na Rujevici: Privedeno je devetero ljudi

Policija objavila kakvu kaznu traži za huligane na Rujevici: Privedeno je devetero ljudi
3

Dvojica koja su ušla na teren hrvatski su državljani, a u policiji traže i ostale koji su oštetili stolce na tribinama i zaštitnu ogradu. Dvojica su privedena zbog napada na službenu osobu

VIDEO

Primorsko-goranska policija izvijestila je o neredima na nedjeljnom Jadranskom derbiju Rijeke i Hajduka, nakon kojega se, uz pobjedu Splićana, puno pričalo o ulasku čak dvojice huligana na teren i napadu na igrače odnosno fizioterapeuta gostujuće momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO: Obračun šakama na Rujevici

Pokretanje videa...

Tučnjava ispod počasne lože Rujevice 01:34

Od 6570 gledatelja na Rujevici, 1000 je bilo pripadnika domaće navijačke skupine i 359 gostujuće, poručili su iz PU primorsko-goranske i dodali:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Za vrijeme i nakon završetka nogometne utakmice radi neovlaštenog ulaska u natjecateljski prostor, alkoholiziranosti, paljenja pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira privedeno je devet osoba."

"Prema dosad utvrđenom većina od njih se sumnjiči za počinjenje prekršaja iz domene Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, a dio za počinjenje prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira."

Pokretanje videa...

Tučnjava na derbiju Rijeka - Hajduk VIDEO

Za huligane koji su upali na travnjak traže žestoku kaznu.

"Za dvojicu navijača koji su neovlašteno ušli u natjecateljski prostor, policija će zatražiti izricanje zaštitne mjere zabrane prisustvovanja sportskim natjecanjima u trajanju dvije godine. Tijekom ovog događanja ozlijeđene su tri osobe te se nastavlja utvrđivanje okolnosti njihova ozljeđivanja", priopćili su.

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

"Nadalje, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, koji su uhićeni zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napad na službenu osobu. Također se provodi i istraživanje u cilju otkrivanja počinitelja koji su oštetili stolice na tribinama i zaštitnu ogradu", kažu iz policije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...