Obavijesti

Sport

Komentari 66

Pomirili se Kostelić i Hirscher, Ivica se ispričao za teške riječi

Pomirili se Kostelić i Hirscher, Ivica se ispričao za teške riječi
1

Hirscher je na izvlačenju startnih brojeva u Schladmingu rekao da bi odustao da je 'haklao', a Kostelić se zatim ispričao za teške riječi, ali ne i za skepsu oko te utrke

VIDEO

To je sramota, ja sam pravi sljemenski kralj! Hirscher sebe ne može nazivati sportašem. Nevjerojatno je da je u Zagrebu na prevaru mogao uzeti krunu. Slavi, a zna da je prevarant, rekao je Ivica Kostelić u nedjelju nakon pobjede u kombinaciji.

Iako je preuzeo vrh u Svjetskom kupu Kostelić je bio razočaran jer se činilo da je Marcel Hirscher ‘haklao’ vrata u Zagrebu, zbog čega je morao biti diskvalificiran. 

Samo dan kasnije tenzije su se smirile, prenose austrijski mediji. Direktor utrka FIS-a Günter Hujara pozvao je trenere i medije i pokazao video koji dokazuje da Hirscher na Sljemenu ipak nije 'haklao'. 

U ponedjeljak navečer na izvlačenju brojeva u Schladmingu, uoči slalomske utrke u utorak, Kostelić i Hirscher dali su svoje viđenje situacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hirscher je rekao kako bi odustao da je 'haklao', a Kostelić mu je dignuo ruku. 

- Jako mi je žao što je nastao spor sa sportašem kojeg iznimno cijenim. Ivica je pravi gospodin skijaš. Obožavam Hrvatsku i čini mi se kako je ova priča oko naše svađe ipak prenapuhana - izjavio je Hirscher.

Ivica se ispričao za teške riječi i dobio ovacije, ali ne i za skepsu oko te utrke.  

- Marcela dugo poznajem i svakako želimo ostati prijatelji. On je pošten čovjek i pošten sportaš. Sve što sam rekao nakon slaloma u Kitzbühelu rekao sam s puno adrenalinom u sebi nakon te utrke - rekao je Ivica Kostelić i dodao:

- Hirscher mi je objasnio svoje viđenje stvari, rekao mi je da sam ga malo naljutio. No dodao je da će više pažnje posvetiti svom problemu s ‘haklanjem’.

Par rečenice rekao je i Felix Neureuther, koji je u Zagrebu bio drugi, a navodno je i on pogriješio. Svi su dogovorili 'kod časti', fair-play ponašanje, kako ubuduće ne bi došlo do sličnih situacija. Zamolili su i navijače da se ponašaju miroljubivo.

Inače, Hirscher je izvukao startni broj 1, a hrvatski skijaš kreće sedmi.

OVDJE pogledajte video.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića