Obavijesti

Sport

Komentari 33

Pomor Dinamovih protivnika iz Europe: Nitko danas nije slavio

Pomor Dinamovih protivnika iz Europe: Nitko danas nije slavio
1

IMA LI TKO JAČI? Dinamo je danas slavio protiv Slaven Belupa. U isto vrijeme Fenerbahče je izgubio doma, Anderlecht u gostima, a Trnava je izvukla remi na gostovanju

VIDEO

Damian Kadzior danas je bio glavni junak Dinama u pobjedi nad Slavenom 2-0. Poljsko krilo briljiralo je na gostovanju u Koprivnici, a sjajnu igru okrunilo golom i asistencijom. I dok je Dinamo nastavljao sjajan niz od 11 utakmica u nizu bez poraza, njegovi suparnici u Europi nisu bili iste sreće.

Anderlecht, koji je jedan od suparnika zagrebačkog Dinama u skupini D Europske lige, nalazi se na trećem mjestu domaćeg prvenstva sa 23 boda, sedam manje od vodećeg Genka, a četiri manje od drugog Club Bruggea. Eupen je 11. sa 13 bodova.

Još jedan Dinamov suparnik u Europskoj ligi u nedjelju je doživio neočekivani poraz u prvenstvu, Fenerbahče je u dvoboju 10. kola turske lige izgubio na svom terenu od Ankaragucua sa 1-3 (0-3).

Gosti su imali prednost od 3-0 preko Fatyja (35), Ozgenca (74-11m) i El Kabira (77) da bi Ozgenc (89-ag) autogolom smanjio na konačnih 3-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fenerbahče je tek 15. na ljestvici s devet bodova, dok je Ankaragucu peti sa 16. Na vrhu je Istanbul BB sa 21 bodom, dva manje imaju Galatasaray i Kasimpasa. Slijedom svega, trener Fenera Phillip Cocu dobio je otkaz.

Jedini relativno uspješan bio je upravo sljedeći Dinamov suparnik Spartak iz Trnave koji je u utakmici 13. kola slovačkog prvenstva igrao 1-1 (0-0) na gostovanju kod Zlatih Moravca. Spartak je poveo preko Grendela (80-11m), a izjednačio je Urgela (90+2-11m).

Spartak je osmi na ljestvici sa 15 bodova, dok su Zlate Moravce pretposljednje, 11. s osam bodova. Vodeći je Slovan iz Bratislave sa 33 boda, šest više od drugog DAC-a.

Nakon tri kola u skupini D Europske lige Dinamo je uvjerljivo vodeći s maksimalnih devet bodova, Fenerbahče je drugi s četiri, Spartak treći s tri, a Anderlecht četvrti s jednim bodom. Plasman u 16-inu finala izborit će dvije prvoplasirane momčadi.

Dinamo će 8. studenoga ugostiti Spartak, 29. studenoga će gostovati kod Fenerbahčea, dok će 13. prosinca u Zagrebu dočekati Anderlecht.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...