Obavijesti

Sport

Komentari 4

Pomračenje uma hrvatskog reprezentativca: Davio igrača Juga pa ga udario šakom...

Pomračenje uma hrvatskog reprezentativca: Davio igrača Juga pa ga udario šakom...

Jug je u najvećem hrvatskom derbiju pobijedio Mladost 11-10, ali sjajan susret zasjenio je 'brutality' hrvatskog reprezentativca Lovre Miloša koji je udario igrača Juga...

Vaterpolo je, po mnogima, jedan od najprljavijih sportova. Igrači tijekom utakmice prime na desetke prljavih udaraca u predjelu glave i tijela, no najgore od svega je to što većina tih udaraca se dogodi ispod vode pa prođu nekažnjeno. 

No ovaj udarac nitko nije mogao ne primijetiti i da je htio. 

Jug je u subotu odnio pobjedu između dva najveća hrvatska kluba pobijedivši Mladost (11-10) u 13. kolu hrvatskog prvenstva te tako osigurao prvo mjesto uoči doigravanja i prednost domaćeg terena. No utakmicu je zasjenila neviđena glupost hrvatskog reprezentativca Lovre Miloša.

Zagreb: Mladost i Primorje EB susreli se u utakmici 6. kola Hrvatske vaterpolske lige

Vaterpolist Mladosti je bio u duelu s igračem Juga Grkom Alexandrosom Papanastasiouom. Prvo ga je rukama uhvatio za vrat, a onda ga i udario šakom. Grk se požalio sucima na taj udarac, Miloš je na kraju zaradio isključenje zbog 'brutalityja', ali sigurno je da ga puno teža kazna čeka od strane HVS-a zbog ovog divljačkog poteza. Mogao je i još gore proći jer je tijekom utakmice imao još jedno pomračenje uma, no tada suci nisu vidjeli prekršaj.

Nije poznato je li hrvatskog reprezentativca nešto iznerviralo ili je bio u sukobu s Grkom pa mu se htio osvetiti, ali ovu njegovu reakciju ne može baš ništa opravdati.

Kako god, sigurno je da ga čeka teška kazna...