Sport

Komentari 6

Ponosni tata Shaq: O'Nealove kćeri krenule su očevim putem

Ponosni tata Shaq: O'Nealove kćeri krenule su očevim putem

Osim sina Shareefa (19) kojem predviđaju sjajnu NBA karijeru, Shaquille O'Neal ima i dvije kćeri koje dominiraju košarkaškim parketima. Amirah (17) i Me'arah (13) igraju za srednju školu Crossroads

Košarka im je u krvi, drugog objašnjenja nema. Shaquille O'Neal (47) nekad je dominirao NBA parketima i osvojio četiri prstena prvaka. A ima i sprave nasljednike - sinu Shareefu Amerikanci predviđaju blistavu NBA karijeru, dok kćerke Amirah (17) i Me'arah (13) nose srednjoškolsku ekipu Crossroadsa.

POGLEDAJTE VIDEO RAZGOVORA S SHAQOM

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Shaq je visok 216 cm i ima 147 kilograma, a to se vidi i na njegovoj kćeri Me'arah koja je s 13 godina visoka 190 centimetara te kao i otac igra na poziciji centra. Krenula je putevima starije sestre Amirah koja je također u redovima Crossroads Roadrunnersa u košarkaškoj ekipi.

Amirah je dva centimetra niža (188 cm) od mlađe sestre i također igra na poziciji centra te u prosjeku zabija 17.2 poena po utakmici. Službena stranica NBA lige objavila je snimku njezinih poteza s parketa kojima nastavlja lozu O'Neal na poziciji centra.

Tata Shaq sigurno je ponosan na dvije kćeri i sina koji su nastavili njegovim putem. Svi igraju na poziciji centra, a kroz koju godinu očito bi opet mogli gledati O'Neala s brojem 34 bilo u NBA ili WNBA ligi.

Najčitaniji članci