Obavijesti

Sport

Komentari 2

Porazi za Utah i LA Clippers, slab učinak Bogdanovića i Zupca

Porazi za Utah i LA Clippers, slab učinak Bogdanovića i Zupca

Memphis je na domaćem parketu sa 119-109 bio bolji od Utah Jazza, dok je Miami slavio protiv Clippersa s 121-114. Zubac je za 23 minute ubacio šest poena uz tri skoka, dvije asistencije i dvije izgubljene lopte

VIDEO

Hrvatski košarkaši Bojan Bogdanović i Ivica Zubac, kao i njihove momčadi Utah i Los Angeles Clippers, nisu se proslavili u utakmicama odigranima u noći s petka na subotu.

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Već četvrti poraz u nizu upisali su 'džezeri' iz Salt Lake Cityja, Memphis je na domaćem parketu sa 119-109 bio bolji od Utah. Enigma je za Bogdanovića i društvo bio Ja Morant koji je dvoboj završio s 'triple-double' učinkom od 30 poena te po 10 skokova i asistencija. Lijepu sliku u svemu je donekle pokvarilo njegovih šest izgubljenih lopti. Imao je Morant i odličnu pratnju u Brandonu Clarkeu s klupe koji je ubacio 22 poena uz šut 9-12.

NBA: Utah Jazz at Memphis Grizzlies

Gostima su definitivno nedostajali Donovan Mitchell i Rudy Gobert, a prvi strijelac je bio čovjek s klupe Danuel House jr. koji je ubacio 21 poen. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je odigrao 32 minute te je ubacio 13 koševa. No, imao je slab šut iz igre 5-16, s posebnim naglaskom na tri poena jer je ubacio samo jedan od devet dalekometnih šutova.

Tome je još dodao dva napadačka skoka, asistenciju i tri izgubljene lopte.

NBA: Los Angeles Clippers at Miami Heat

Clippersi su gostovali na Floridi, a Miami je bio bolji sa 121-114 te je klub iz Los Angelesa opet u negativnom omjeru ove sezone (25-26). Gosti nisu imali nikakve šanse jer su na otvaranju zadnje četvrtine bili i blizu zaostatka od 20 poena. Na kraju su tek uljepšali poraz.

Svi iz petorke Miami Heata su ubacili 16 ili više poena. Najviše Jimmy Butler (26), a tome je dodao devet asistencija i šest skokova. Treba izdvojiti još Bam Adebayja koji je ubacio 20 poena uz 12 skokova i četiri asistencije.

NBA: Los Angeles Clippers at Miami Heat

Ivica Zubac je za 23 minute ubacio šest poena (2-4 iz igre i 2-4 s linije slobodnih bacanja), a tome je dodao tri skoka, dvije asistencije, dvije izgubljene lopte i jednu blokadu. Kod Clippersa je najbolji bio Luke Kennard s klupe. Ubacio je 23 poena, imao šest skokova i 5-11 za tri poena.

Phoenix, najbolja momčad lige, nezaustavljivo grabi dalje te su Sunsi upisali devetu pobjedu u nizu. Ovaj put je Phoenix svladao Minnesotu 134-124 pred svojim navijačima

Kod Phoenixa su trojica igrača ubacila više od 20 poena (Booker 29, Johnson 23 i Paul 21), s tim da je Chris Paul ispisao 'triple-double'. Koševima je dodao 14 asistencija i 10 skokova.

NBA: Phoenix Suns at Utah Jazz

U krug klubova koji sezonu nastavljaju u doigravanju pokušava se ugurati Atlanta koja je prošle godine igrala finale Istoka. Ovom prilikom Atlanta je na domaćem parketu svladala Boston 108-92 čime je ostvarila šestu pobjedu u nizu. Po 21 poen su za Atlantu ubacili Trae Young i John Collins, s tim da je prvi tome dodao devet skokova i šest asistencija, a potonji devet skokova i četiri blokade.

Denver je također u pozitivnom nizu. Pobijedio je četvrti put za redom, ovaj put New Orleans u gostima 116-105. Nikola Jokić je upisao novi 'triple-double' učinak od 29 poena, 13 skokova i deset asistencija, a imao je i šut iz igre 11-19.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe