Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Poremetio nas je crveni, htio sam ubaciti Leškovića u napad'

'Poremetio nas je crveni, htio sam ubaciti Leškovića u napad'
1

U završnici smo pokušavali i s drugim varijantama, a baš kad sam htio izvaditi jednog stopera i u napad staviti Leškovića dobili smo crveni karton, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović

VIDEO

Dinamo se nije uspio značajnije bodovno odmaknuti od svojih pratitelja, modri su u dvoboju 10. kola HT Prve lige remizirali (0:0) u Puli.

- Mislim da je ovo bila zanimljiva i dinamična utakmica, uvjeren sam da smo kontrolirali njezin tijekom svih 90 minuta. Inzistirali smo na pobjedi, inzistirali na osvajanju sva tri boda. Vidio sam statistiku poslije utakmice; mislim da smo imali 14 udaraca od kojih su četiri ili pet išli u okvir gola. Imali smo dobrih situacija, ali lopta nije htjela u gol - rekao je poslije utakmice Mario Cvitanović, pa nastavio:

- Sigurno da nam je i teren otežavao dolazak u suparničku trećinu, no zadovoljan sam jer smo i u takvim uvjetima inzistirali na kombinatorici što je naš stil nogometa. Uostalom, mi s obzirom na profil igrača i igrački kadar i nemamo drugih mogućnosti. U završnici smo pokušavali i s drugim varijantama, a baš kad sam htio izvaditi jednog stopera i u napad staviti Leškovića dobili smo crveni karton.

Trener Dinama je nastavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zbog toga smo bili prisiljeni nešto mijenjati, ali što je tu je. Imali smo dobru energiju, igrači su željeli tu pobjedu. Zadovoljan sam stavom i ponašanjem svojih igrača, a čestitam Puljanima koji su se dobro branili. Idemo dalje, vjerujemo da će neiskorištene šanse već u sljedećim utakmica doći na naplatu - završio je Mario Cvitanović.

Trener Istre 1961 Darko Raić Sudar izrazio je zadovoljstvo osvojenim bodom priznavši kako je na iznimno teškom terenu momčadi koja se brani puno lakše od one koja napada. 

- Vjerujem da će nam ovaj bod protiv Dinama biti dobar poticaj za daljnji tijek sezone. Konsolidirali smo se i mislim da protiv svih možemo kvalitetno odigrat - zaključio je Raić Sudar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.