Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Posjekao' Tysona pa nastavio s drvećem: Zadnji boksač koji je dobio Mikea radi kao drvosječa

'Posjekao' Tysona pa nastavio s drvećem: Zadnji boksač koji je dobio Mikea radi kao drvosječa
1

Kevin McBride, danas 47-godišnjak, bavi se sasvim drugačijim stvarima. Iako je dobio Tysona, karijera mu nije išla u smjeru u kojem je htio. Radi kao drvosječa, ruši drveće i pošumljava područja

VIDEO

Iako već 15 godina u mirovini, Iron Mike Tyson (53) i dalje je jedno od najvećih imena na boksačkoj sceni. Vijest o njegovu povratku i trilogiji s Evanderom Holyfieldom zagolicala je maštu većine fanova i malo tko je odbio pozdraviti takvu ideju.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson kao nekad

Pokretanje videa...

Mike Tyson 00:25

Iron Mike nalazi se u sjajnoj formi nakon što je promijenio način života te se doveo u red. Posljednji videi koje je objavio na društvenim mrežama pokazuju da je i dalje oštar kao britva, brz, agilan i da bi dosta boksača na trenutnoj sceni imalo problema s njime.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugačiji je to Tyson od onog otprije 15 godina kada su ga pobjeđivali boksači 'drugog ranga'. Od onog kada ga je u posljednjem meču karijere u 6. rundi dobio relativno tada nepoznati Kevin McBride (35-10-1, 29 KO).

Te 2005. Tyson je bio daleko od svojeg 'primea' i nakon meča rekao je kako je i bolje da su "njegovi iz kuta zaustavili meč jer mu srce odavno nije više bilo u sportu."

Zadnji dobio Tysona, danas ruši drveće

Irac, danas 47-godišnjak, bavi se sasvim drugačijim stvarima. Iako je dobio Tysona, karijera mu nije išla u smjeru u kojem je htio pa su mu nakon najveće pobjede ubrzo uslijedila dva poraza nokautom.

Danas je drvosječa, tj. bavi se očuvanjem šuma. Ruši oboljela stabla kako bi napravio mjesta drugima, pošumljava područja i brine za okoliš.

- Radim kao šumar. Rušim drva, čistim snijeg, vičem "timbeeer" i sve što ide uz to. Dobro mi je - rekao je McBride za Daily Mail.

- Sve to mi je dobro jer sam prilično zauzet i zaposlen.

Bio je posljednji čovjek koji je dobio Mikea Tysona.

- O, da. Sviđa mi se to. Ali ne sjedim po cijele dane gledajući taj meč iznova i iznova, ali netko je nedavno postavio video na Facebooku i odgledao sam ga. Ispunjenje snova, nije li?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića