Obavijesti

Sport

Komentari 40

Posljednje Saline riječi: Avion izgleda kao da će se raspasti...

Posljednje Saline riječi: Avion izgleda kao da će se raspasti...
1

Emiliano Sala bio je u avionu koji je nestao s s radara u Engleskom kanalu, blizu Kanalskih otoka. U posljednjoj poruci koju je poslao prijateljima napisao je kako se boji. Potraga još uvijek traje

VIDEO

Ušao sam u avion koji izgleda kao da će se raspasti, dio je posljednje glasovne poruke koju je argentinski nogometaš Emiliano Sala (28) poslao svojim prijateljima, piše L'Equipe.

Ubrzo nakon polijetanja, avion je nestao.

Sala je bio u avionu koji je poletio iz Nantesa u Cardiff, a koji je u ponedjeljak nestao s radara u Engleskom kanalu, blizu Kanalskih otoka. U avionu je osim napadača bio još samo pilot.

- Idem u Cardiff. Sutra ću već trenirati s novim suigračima. Ako vam se ne javim za sat - sat i pol, ne znam hoće li poslati nekoga da me traži... Bojim se - posljednja je poruka Argentinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:31

Emiliano Sala je prije nekoliko dana prešao u Cardiff u transferu vrijednom 17 milijuna eura, a u Wales je letio privatnim zrakoplovom predsjednika svog novog kluba.

U Nantesu ga je trenirao Vahid Halilhodžić koji nam je potvrdio da je Argentinac u ponedjeljak bio u klubu i prije puta se oprostio od suigrača.

Lokacija nestanka aviona

Nestali avion tražili su u ponedjeljak do 2 ujutro, potraga je morala biti prekinuta zbog lošeg vremena, a nastavila se ujutro. Avion traže dva helikoptera, dva aviona i brod koji su pregledali 1600 km2 područja za koje vjeruju da je avion nestao.

- Nema traga avionu, ali nastavljamo potragu. Teško da je ovo netko preživio. Ni spasitelji ne očekuju da ima preživjelih. Jednostavno ne znamo kako je avion mogao samo tako nestati s radara. Uopće nije bilo radio komunikacije između pilota i tornja. Samo je nestao - rekao je istražitelj John Fitzgerald.

Roditelji u Argentini čekaju vijesti o sinu

Horacio i Mercedes Sala, nogometaševi roditelji, bilo kakve vijesti o sinu čekaju u Argentini. 

- Prijatelj mi je rekao da je nestao avion i da misle da je moj sin u njemu. Jako sam zabrinut, ništa ne znamo. Očajni smo, nadamo se da će sve dobro završiti. Pričao sam s njim u nedjelju. Još nam se nitko iz Nantesa nije javio, sve što znamo je da je to bio mali avion i da je nestao iznad Engleskog kanala - rekao je u utorak otac Horacio.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram