Obavijesti

Sport

Komentari 3

Potop na Dan državnosti: Svi naši tenisači danas su izgubili

Potop na Dan državnosti: Svi naši tenisači danas su izgubili
1

Osim Marina Čilića, koji je poražen u finalu turnira u londonskom Queen'su, poraze u prvom kolu travnatih teniskih turnira pretrpjeli su i Ana Konjuh, Mirjana Lučić-Baroni te Borna Ćorić

VIDEO

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh predala je svoj susret 1. kola na WTA turniru u Eastbourneu Njemici Moni Barthel nakon što je Barthel dobila prvi set sa 6-4 i povela sa 1-0 u drugom.

Po završetku prvoga seta uslijedila je duža stanka tijekom koje je Konjuh primala medicinsku pomoć nakon koje je pokušala nastaviti, ali nakon odigranog još samo jednog gema mlada je Dubrovčanka odlučila predati.

Za Konjuh ova ozljeda je stigla u vrlo lošem trenutku, samo tjedan dana prije početka Wimbledona.

Ni Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 2. kolo turnira u Eastbourneu, nju je u 1. kolu sa 6-4, 5-7, 7-5 svladala Rumunjka Monica Niculescu nakon dva sata i 18 minuta igre.

Lučić-Baroni bila je nadomak plasmana u 2. kolo nakon što je oduzela servis Niculescu i povela sa 5-3 u trećem setu. No, nije uspjela odservirati za meč, a kod svog vodstva 5-4 propustila je i meč-loptu na servis suparnice.

Rumunjka je dvoboj okončala s četiri osvojena gema zaredom i tako stigla do druge pobjede u isto toliko međusobnih ogleda s Lučić-Baroni.

Borna Ćorić izgubio je na startu ATP turnira u Antalyji, njega je u susretu 1. kola sa 7-5, 6-4 svladao Francuz Adrian Mannarino u dvoboju koji je trajao sat i 36 minuta.

Bio je ovo prvi Ćorićev meč na travnatoj podlozi ove godine u kojemu niti jednom nije uspio oduzeti servis suparniku, dok je on pokleknuo po jednom u svakom setu.

Protiv osam godina starijeg Francuza Ćorić je izborio tri "break-lopte", jednu na samom početku dvoboja, a dvije u posljednjem gemu susreta, no niti jednu nije uspio pretvoriti u gem. S druge strane, Mannarino je oduzeo servis Ćoriću u 11. igri prvog i sedmoj igri drugog seta.

Bio je ovo drugi međusobni susret Ćorića i Mannarina i druga pobjeda Francuza, koji je bio uspješniji i u 3. kolu Miamija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening