Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
92 komentara

Potpora inicijativi: Mavrović, Dudu, Simon i Mirko za izbore

Ovi dečki koji su ustali, itekako su kompetentni i idoli moje mladosti. Pa zbog njih sam nekad išao na tekme. Podržavam ih i mislim da su izbori rješenje, kaže Simon

Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
92 komentara

Iza Darija Šimića, Tome Šokote, Silvija Marića i Igora Bišćana stali su Dubravko Šimenc, Kruno Simon, Željko Mavrović, Mirko Filipović, Eduardo da Silva...

- Bilo bi sjajno ponovno imati pun stadion. Dio sam generacije koja je ‘80-ih hodočastila na Maksimir. Volio bih da nam djeca imaju priliku doživjeti takvu atmosferu. Moje je srce i podrška s onima koji imaju ideju i snagu to ostvariti - podržao je inicijativu Za naš Dinamo Željko Mavrović.

Facebook stranica Za naš Dinamo ima više od 23.000 članova, a svakodnevno se javljaju proslavljeni sportaši.

- Itekako pratim događaje. Uvijek priča ima dvije strane, ali ovi dečki koji su ustali, itekako su kompetentni i idoli moje mladosti. Pa zbog njih sam nekad išao na tekme... Podržavam ih i smatram da su izbori zaista rješenje prema kojemu trebamo težiti - javio se košarkaš Kruno Simon.

Glas je podigao i slavni vaterpolist Dubravko Šimenc.

- Ne smiju se negirati dobre stvari koje je Mamić napravio. No ako smo u demokraciji, tada bi svaki član Dinama, a i ja sam član, morao imati pravo birati upravu kluba. Dinamo nam mora biti ispred svega - rekao je Dudo Šimenc.

Podršku je dao i Eduardo da Silva, koji smatra da Dinamo ne može biti lošiji od ovog.

Ruku je podigao i Cro Cop.

- Pravedno i demokratsko rješenje je sustav ‘jedan član - jedan glas’, kao i u većini klubova - napisao je Filipović.

Naši partneri pišu
Message