Sport

Komentari 4

Tukao se 130 puta: Ništa bolji kao trener, palicom na navijače

Tukao se 130 puta: Ništa bolji kao trener, palicom na navijače

Na leđu je počela tučnjava, a navijači su vrijeđali gostujuću klupu. Trener Vityaza, koji iza sebe ima 130 tučnjava, uzeo je palicu od igrača i utjerao im strah u kosti

Točno 46 sekundi prije kraja Dinamo Minsk je zabio gol za 3-2 i pobjedu, a na ledu je u nedjelju navečer počela 'makljaža'. Hokejaši Vityaza dvaput su vodili, a kad su shvatili da će izgubiti, izgubili su živce. Tribine su naravno bile u deliriju, zbog rezultata i tučnjave pa su i oni počeli svašta bacati na led, a pritom i vrijeđati gostujuću klupu. 

Na njoj je, među ostalima, sjedio trener Andrej Nazarov (37) koji se potpuno 'izgubio'. Uzeo je palicu od svog igrača i počeo je udarati po staklu koje ih razdvaja! Slomio ju je napola, onda je uzeo drugu pa je i njom mahao i prijetio! Smirio se nakon pola minute i nakon što je policija ušla na tribinu.

Obzirom da je Nazarov bivši igrač sa skoro 600 NHL utakmica u karijeri, oko 1400 kaznenih minuta i 130 tučnjava s protivničkim igračima, ne čudi reakcija. Namjerili su se na krivog, bome im je utjerao strah u kosti.

Savez ga je zbog agresivnosti novčano kaznio i suspendirao na dvije utakmice.

Najčitaniji članci