Obavijesti

Sport

Komentari 181

Mektić i Škugor u četvrtfinalu! Čilić se poigrao s Bautistom...

Mektić i Škugor u četvrtfinalu! Čilić se poigrao s Bautistom...
3

Splićanka Petra Martić i Dubrovkinja Ana Konjuh ispale su u osmini finala, no četvrtfinale je izborio Marin Čilić pobijedivši Bautistu Aguta 6-2, 6-2, 6-2. U borbi za polufinale Marina čeka pobjednik između Nadala i Müllera

VIDEO

Hrvatski Wimbledon danas je postao nešto siromašniji. Lijepo bi bilo da su svi naši predstavnici prošli dalje, ali, istini za volju, malo bi bilo suludo tako nešto očekivati. Neki su prošli dalje, neki nisu. Neki su ispali u singlu, ali mogu ostvariti kakav takav rezultat u parovima. Donosimo vam pregled današnjih događanja naših tenisača na Wimbledonu.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:09

Mektić/Škugor - Groth/Lindstedt 6-7, 7-6, 7-5, 7-5

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imamo još predstavnika u četvrtfinalu! Nikola Mektić i Franko Škugor pobijedili su Samuela Grotha i Roberta Lindolta 3-1 u setovima, rezultatom 6-7, 7-6, 7-5, 7-5 i plasirali se u četvrtfinale Wimbledona!

Hrvatskom paru za to je trebalo čak tri sata i četiri minute, a u četvrtfinalu će igrati protiv para Podlipnik-Castillo H./Vasilevski A.

Čilić - Bautista 6-2, 6-2, 6-2

Sjajna predstava najboljeg hrvatskog tenisača! Marin Čilić razbio je Roberta Bautistu Aguta 3-0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale Wimbledona. Marin je bio gotov za svega sat vremena i 44 minute igre.

U četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Nadal-Müller.

Pavić/Marach - Clarke/Willis 6-3, 6-4, 7-6

Fantastični Mate Pavić i Oliver Marach u četvrtfinalu su parova u Wimbledonu. Hrvat i Austrijanac pobijedili su kombinaciju Clarke/Willis 6-3, 6-4, 7-6, a da je to sjajan rezultat jasno otkriva i podatak da su Clarke i Willis u 2. kolu izbacili druge nositelje Herberta i Mahuta.

No Pavić i Marach ostavili su ih bez ikakve šanse i dominantno se plasirali u četvrtfinale gdje ih čeka bolji iz meča Matkowski/Mirnji - Monroe/Sitak.

Konjuh/ Haddad Maia - Chan/Niculescu 7-6, 3-6, 4-6

Nažalost, Ana Konjuh izgubila je i svoj drugi meč danas. Bolje su u parovima bile Chan i Niculescu 2-1 u setovima rezultatom 6-7, 6-3, 6-4. Tajvansko-rumunjski par bio je bolji nakon dvsa sata i jedne minute igre.

Martić - Rybarikova 4-6, 6-2, 3-6

Petra Martić završila je svoj čudesni niz u Wimbledonu. Nakon šest velikih pobjeda izgubila je od vrlo dobre Slovakinje Rybarikove čisto u tri seta.

No i danas je Petra pokazala da je dostojna velike osmine finala Wimbledona. U meču punom preokreta ipak je slavila Rybarikova, no Petra može biti itekako zadovoljna s obzirom da će nakon Wimbledona biti 88. tenisačica svijeta.

Šančić/Nys - Kontinen/Peers 3-6, 6-3, 1-6, 4-6

Najveće hrvatsko iznenađenje na Wimbledonu Antonio Šančić također je zaustavljen u osmini finala. Od Samoborca i njegova partnera Nysa bolji je bio najbolji par svijeta Kontinen/Peers, no ne bez muke jer su Francuz i Hrvat uzeli drugi set sa 6-3.

Konjuh - Williams 3-6, 2-6

Nastavlja se loš dan za hrvatske predstavnike u Wimbledonu. Nakon Martić i Šančića izgubila je i Ana Konjuh. Nakon jedan sat i pet minuta igre iskusna Venus Williams pobijedila je Anu 6-3, 6-2 te se plasirala u četvrtfinale legendarnog Wimbledona.

Peterostruka pobjednica Wimbledona nije dala niti najmanje šanse mladoj hrvatskoj tenisačici koja se donekle držala tek do 3-3 u prvom setu. Nakon toga uzela je tek dva gema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener