Obavijesti

Sport

Komentari 9

Povijesni plasman Vatrenih u finale slavio se čak i u Japanu

Povijesni plasman Vatrenih u finale slavio se čak i u Japanu
1

Hrvatska nogometna reprezentacija ispisala je novu povijest plasmanom u finale Svjetskog prvenstva, a zanimljivo je da se njihova pobjeda nad Englezima slavila čak i u Japanu

VIDEO

U srijedu je ispisana nova stranica povijesti hrvatskog nogometa, ali i sporta općenito. Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva!

Tijekom cijelog prvenstva su Vatreni igrali zaista sjajno te su zasluženo došli do ovdje gdje se sada nalaze. Odmah od prve utakmice vidjelo se kako su pod vodstvom Dalića potpuno druga momčad te da u Rusiji mogu napraviti nešto veliko. 

Njihove sjajne igre nisu prošle nezapaženo te se svaka utakmica Hrvatske pratila pod budnim okom u svim dijelovima svijeta, a iznimka nije bila ni polufinalna utakmica protiv Engleske.

Oči svijeta bile su uprte na spektakl u Moskvi, a utakmica se gledala čak i u Japanu gdje su njihovi nogometni fanatici zaista burno proslavili pobjedu Vatrenih. 

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Na videu se može vidjeti kako su Japanci okupirali jedan kafić, neki od njih su nosili dresove hrvatske reprezentacije, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedila je erupcija oduševljenja.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske