Obavijesti

Sport

Komentari 144

Povijest se ponavlja: Mamiću ovo nije prvi put da je najavio odlazak iz Dinama, i lagao...

Povijest se ponavlja: Mamiću ovo nije prvi put da je najavio odlazak iz Dinama, i lagao...
4

U večernjem dnevniku u petak, vidjeli smo još jednu predstavu u režiji osuđenog bjegunca Zdravka Mamića koji je najavio povlačenje iz borbe za vlast u klubu s Maksimira

VIDEO

Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Dao sam Dinamu što sam mogao, a sad kad hoću to ne mogu. Neka se sami bore za sebe. Prije nekoliko mjeseci napisao sam oproštajno pismo Dinamu, rekao je osuđeni bjegunac Zdravko Mamić u Dnevniku Nove TV. 

Pokretanje videa...

Ekskluzivne slike bjegunca Mamića i djevojke: ‘Ljubazni su bili, ona se odvezla u Roveru’ 00:59

Mamić je tako po četvrti put najavio odlazak iz Dinama, odnosno da će se povući iz borbe za vlast u Dinamu. 

Trenutačno se skriva u Bosni i Hercegovini nakon što su ga pravomoćno osudili za izvlačenje novca iz Dinama. Iz kluba je pokušao izbaciti člana uprave Krešimira Antolića što mu nije uspjelo, a u konačnici su smijenjena četiri člana odana Mamiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegova izjava dolazi nakon što su na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora članovi izglasali razrješenje Miroslava Rožića kao predsjednika Nadzornog odbora, a uz njega su smijenjeni i članovi Nikola Polak, Andrej Meniga i Damir Zorić. 

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas

Danas osuđeni bjegunac, 2004. godine je nekoliko puta rekao da napušta Dinamo, a ''najjača najava'' dogodila se u listopadu nakon teškog poraza Dinama od Slaven Belupa. 

-  Mislio sam da se svašta može dogoditi, ali da se dogodi ovo što se dogodilo danas nisam mogao zamisliti. Dođe mi da zapjevam: "Došao je i taj dan, nije umro Partizan, ali je umro Zdravko Mamić." Žao mi je što nisam uspio u svojoj misiji. Moja konačna odluka je da odlazim iz kluba - rekao je tada, ali Izvršni odbor nije prihvatio njegovu ostavku. 

Mamić je 2005. godine rekao da odlazi iz Dinama, a tada je najavio da će s njim otići i Mirko Barišić (86), aktualni predsjednik zagrebačkog kluba. Kao razlog je naveo da mu je 'imidž loš te da će za publiku uvijek biti smeće'. 

ARHIVA - Dinamo objavio da još ne prodaje Luku Modrića, 29.12.2008.

- Mi smo sve radili u paketu, vjerojatno ćemo i otići u paketu. Istina, nisam ga još obavijestio, ali predsjednik i ja smo prst i nokat, sve odluke smo donosili zajednički - rekao je tada Mamić dodavši da će ga na njegovom zamijeniti Velimir Zajec. 

Četiri godine kasnije, Mamić je ponovno šokirao javnost rekavši da odlazi, i to nakon što je Dinamo pobjedom nad Zagrebom osigurao ulazak u finale Kupa. 

- Danas, odlazim iz Dinama! Svega mi je dosta, više se ne vidim u ovoj priči, mislim da je ta odluka definitivno najbolja - izjavio je tada Mamić nakon utakmice. 

ARHIVA - Dinamo objavio da još ne prodaje Luku Modrića, 29.12.2008.

Ipak, bila je to još jedna predstava u režiji Mamića koji nije bio ozbiljan. 

Nije ni tu stao pa je tako na skupštini Dinama 2014. godine izjavio da je njegovo vrijeme u Dinamu završilo.  

- Odlazim iz Dinama, nemam drugog izbora.. Neću dozvoliti da Dinamo bude taoc navijača - rekao je Mamić tada aludirajući na fizički okršaj kad je njegov brat Zoran udario mlađeg navijača nakon što ga je potonji vrijeđao na jednom treningu u Maksimiru. 

I tako sve do dan danas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka