Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Prandelli me povrijedio kao nitko, nadam se da će platiti'

'Prandelli me povrijedio kao nitko, nadam se da će platiti'
1

U kvalifikacijama za SP zabio sam nekoliko golova. Bio sam prvi izbor u napadu i nosio sam desetku na leđima, a onda se nisam našao na popisu za Mundijal, rekao je povrijeđeni Osvaldo...

VIDEO

Daniele Osvaldo (34) je argentinski nogometaš koji je nastupao za talijansku reprezentaciju, a najljepše razdoblje karijere imao je kada je nastupao za Romu. U 30. godini života bio je na vrhuncu karijere, ali bio je zasićen nogometa, zanimale su ga druge stvari i 2016. godine otišao je u prijevremenu mirovinu.

Posvetio se glazbenoj karijeri, ali nije bio talentiran kao za nogomet pa se prije nekoliko mjeseci vratio svojoj najvećoj ljubavi i potpisao za argentinski Banfield. 

ITA, Serie A, AS Rom vs FC Turin

Osvaldo je tijekom karijere bio ptica selica. Igrao je za čak 13 klubova, između ostalog za Inter, Romu, Juventus, Porto... Za reprezentaciju je skupio 14 nastupa i zabio četiri gola, ali na spomen Azzurra ga i dan danas duša zaboli. 2014. godine bio je prvi napadač reprezentacije i bio je siguran da će putovati na Svjetsko prvenstvo u Brazil. No, Cesare Prandelli se predomislio preko noći.

REUTERS/PIXSELL

- U kvalifikacijama za SP zabio sam nekoliko golova. Bio sam prvi izbor u napadu i nosio sam desetku na leđima, a onda se nisam našao na popisu za Mundijal u Brazilu jer su novinari pisali da sam Argentinac, a ne Talijan i Prandelli je pozvao nekog drugog. Nadam se da mu je užasno tokom ove karantene. Kad je bio trener Galatasaraya zvao me da dođem, a ja sam rekao da to može samo sanjati. Najgore je što mi on osobno nije rekao da neću ići na SP nego sam to saznao u novinama. Plakao sam i htio sam umrijeti u tom trenutku jer sam znao da sam zaslužio da idem u Brazil. Prandelli me povrijedio kao nitko i nadam se da će platiti - priznao je Osvaldo. Pomalo osvetnički, ali ima pravo na svoje mišljenje.

Football Soccer - AS Roma v Genoa - Serie A

Ispričao je i svoje mišljenje o velikom Francescu Tottiju.

- Rekao sam mu da vjerujem da ga njegova žena vara jer nije bilo šanse da je tako savršen. On je izgledao i ponašao se savršeno. Uvijek sam mu tražio neku manu ili nešto slično jer mi je bilo nevjerojatno da postoji takav neko. On je bez sumnje najbolji igrač s kojim sam ikad igrao. Pa, taj čovjek nije nikada imao ni loš zadah jer je mislio na sve živo. Pomislite da nešto sigurno nije u redu u svemu tome, ali sam se prevario iako sam mu pokušao naći razne mane - rekao je Osvaldo za TNT Sports.

Zlatne dane karijere imao je upravo u Romi gdje je ovaj napadač u 57 nastupa zabio 28 golova, a ništa manje precizniji nije bio ni u Espanyolu gdje je u 45 nastupa dao 20 golova. U ostalim klubovima bio je više-manje prolaznik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening