Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pranjić: Jao, ne spominjite mi Walcotta, molim vas...

Pranjić: Jao, ne spominjite mi Walcotta, molim vas...
6

Na spomen Thea Walcotta Danijelu Pranjiću digla se kosa na glavi. Dijametralno suprotan Ivica Križanac bezbrižno je u ustima žvakao čačkalicu

VIDEO

Bilić na treninzima uvježbava varijante za sutrašnju utakmicu s Bjelorusima na Maksimiru.
Sve je izvjesnije da će ulogu Modrića odraditi Kranjčar, a na Nikinoj lijevoj strani igrat će Rakitić. No Bilić s pomoćnicima sve više razmišlja i o Mandžukiću kao iznenađenju za Wembley - “đilkoš” bi mogao biti joker koji će šokirati Capella.
Krene li od prve minute, Mandžo bi mogao preuzeti Rakitićevu ulogu, ali s više borbenosti. U tandemu s Olićem bio bi ubojito oružje za kontre.
Mogao bi Bilić i sasvim pretumbati momčad pa Pranjića staviti u vezni red, Šimunića i Srnu za bekove, Čorluku za stopera. Ali bilo bi to možda previše promjena za jednu važnu utakmicu, logičnije je da uđe Bilić tražiti aduta s klupe. Zadnji je put u Londonu to bio Petrić, ovog puta u prednosti je - Mandžukić
Danijel Pranjić i Ivica Križanac dva dana prije ključne utakmice s Bjelorusima dobrog su raspoloženja. Ipak, Pranjiću se digla kosa na glavi na spomen Walcotta, dok je Križanac na pitanja odgovarao sa sunčanim naočalama i čačkalicom u zubima.
- Utakmica na Wembleyu je nešto posebno, ali mi se moramo usredotočiti na Bjeloruse. Jer, bez te pobjede u subotu, ni susret u Londonu ne znači ništa - kaže Danijel Pranjić, koji se oporavio od lakše ozljede mišića i Bjeloruse će dočekati potpuno "fit".
- Neće nam biti lako, jer uvijek bolje igramo u gostima. Izbornik nas stalno na to upozorava, da ne srljamo, da budemo strpljivi.
Netko mu je spomenuo da će protiv Engleza biti lakše, jer ne igra Walcott koji ga je dobro izvozao u prvoj utakmici.
- Haha, nemojte mi to spominjati! - nasmijao se Pranjić, koji se danima šali s klupskim kolegom Ukrajincem Timošćukom.
- Rekao sam mu da mu želim da izgube u Andori. I u Minsku, naravno, Vjerujem da će Bjelorusi, budu li igrali kao protiv nas, mogli odnijeti Ukrajincima bodove.
Prisutne je iznenadio Ivica Križanac pojavivši se sa sunčanim naočalama i čačkalicom u zubima. Pravi imidž "omiškog gusara".
- Kako obrana? Dobro, super, sve bolje funkcioniramo. I ja sam dobro, oporavio sam se od ozljede u Minsku, a tamo me ozlijedio baš moj suigrač iz Zenita Korniljenko - priča Križanac, bez čačkalice u zubima, a i naočale je skinuo. Kornilenko mu je otkrio još jedan zanimljiv detalj.
- Ne samo da ne igra Hleb, nego ne igra niti Kutuzov, zbog žutih kartona, za kojeg Kornilenko kaže da je talentiraniji od Hleba. Ali, unatoč tome imat ćemo mi u obrani više posla nego u Minsku, jer oni će sigurno pokušavati kontrama i polukontrama - dodaje Križanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi