Obavijesti

Sport

Komentari 128

Svi spremni za Portugal! Cijelo mjesto uz naše, kao Vittel '98.

Svi spremni za Portugal! Cijelo mjesto uz naše, kao Vittel '98.
6

U subotu će Modrić biti protiv Ronalda. Na žalost po nogomet, jedan će otići kući. Nadamo se Ronaldo, ionako je zaslužio odmor nakon teške sezone. Želimo mu ugodan boravak u Lisabonu

VIDEO

Hrvatski reprezentativci od 19 sati odradili su trening uoči puta u Lens gdje ih u subotu čeka Portugal u osmini finala. Ovo je prvi put od Turske da su Anti Čačiću na raspolaganu bili svi igrači i svi su normalno trenirali.

Pogledajte VIDEO s treninga

Pokretanje videa...

00:28

Na treningu je bio i naš leteći reporter Dubravko Miličić koji nam je prenio djelić atmosfere iz kampa Vatrenih uoči prve utakmice u nokaut fazi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zadnji trening u Deauvilleu ili možda nije zadnji. Kao što vidite, danas je trening prije puta u Lens gdje igramo protiv Portugala u subotu. To je biti ili ne biti za nas. Više nema popravnog ispita - javio se Dubravko Miličić s treninga.

- Izbornik je danas bio vrlo "strog". Poslao je igrače da trče u krug i ostavio je lopte sa strane. Netko je od igrača dotaknuo loptu, izbornik se okrenuo prema Vidi i pitao ga: "Jesi to bio ti?". On je bio glavni osumnjičeni. Vida je odgovorio: "Nisam ja, treneru". Čačić je na to rekao: "Znam ja dobro tko je to bio". Naravno, sve u šaljivom tonu. 

- Igrači su dobro raspoloženi, nitko od njih uopće ne sumnja da ćemo pobijediti Portugal. Inače, stanovnici Deuvillea su poželjeli našim igračima da pobijede u subotu i vrate se ovdje. Oni dolaze na treninge, podržavaju naše dečke. To je nešto kao Vittel 1998. godine kad se cijelo mjesto solidaliziralo s našim igračima. Nitko ovdje ne vjeruje da naši mogu izgubiti od Portugala.

- Bit će to dvoboj Luke Modrića i njegovog ponajboljeg prijatelja Cristiana Ronalda. Na žalost po nogomet, jedan od njih će morati doma. Mi se nadamo da će to biti Ronaldo. Ionako je zaslužio odmor, ima preko 80 utakmica u sezoni i vrijeme mu je da se odmori. Rekao je da ima nostalgiju za domovinom. Želimo mu sve najbolje i ugodan boravak u Lisabonu - javio se naš novinar iz kampa Vatrenih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna