Obavijesti

Sport

Komentari 225

Tisuće su dočekale hajdukovce! Junior mahao bakljom, Torcida skandirala dvojici junaka 'bilih'

Tisuće su dočekale hajdukovce! Junior mahao bakljom, Torcida skandirala dvojici junaka 'bilih'
33

Oko 2500 navijača na splitskoj buri dočekalo je juniore Hajduka nakon povijesnog uspjeha

Ono što su danas doživjeli juniori Hajduka neki nogometaši ne dožive u čitavoj karijeri. Kao što je nekoliko puta naglasio trener Marijan Budimir, navijači su prepoznali rad 'bilih tića'...

POGLEDAJTE VIDEO S DOČEKA:

I to je primarni razlog zašto se danas na Poljudu okupilo oko 2500 ljudi. Jer ti klinci, odnosno dica to zaslužuju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

DOČEK NA POLJUDU:

Sletjeli su hajdukovci oko 14 sati u splitsku zračnu luku avionom, koji je inače dovezao i 'vatrene' u Hrvatsku nakon srebra u Rusiji i bronce nakon Katra, te se uputili prema Poljudu.

Hajdukovi juniori sletjeli su u splitsku zračnu luku Hajdukovi juniori sletjeli su u splitsku zračnu luku

Puhala je snažna bura zbog čega se sjever Poljuda napunio netom prije prije dolaska igrača. A onda je službeni spiker krenuo s prozivkom... A Lovre Kalinić sa simpatičnim 'ćuškama'.

Split: Doček juniora Hajduka koji su se plasirali među četiri najbolje momčadi u Europi

"Ovo je Hajduk", klicao je poljudski sjever svojim herojima. Pozdrav se pretvorio u pjesmu koja nije stajala, a ovacije su dobili i trener Marijan Budimir te šef Akademije Boro Primorac.

Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje Juniori Hajduka dočekani uz ovacije i baklje

- Osjećaj je predivan. Emocije u ogromne. Prvo jučer nakon utakmice, pogotovo danas nakon dočeka. Hvala navijačima koji su došli nas podržati i prepoznali naš rad, da je ovo veliki rezultat - kazao je trener Hajdukovih juniora pa prokomentirao emotivni ispad Primorca:

Šef Akademije 'bilih' zaplakao nakon uspjeha juniora u Europi: Netko mi je stavio luka u oči
Šef Akademije 'bilih' zaplakao nakon uspjeha juniora u Europi: Netko mi je stavio luka u oči
Budimirova supruga je sutkinja i njegova najveća podrška: Na utakmici mu je poništila gol
Budimirova supruga je sutkinja i njegova najveća podrška: Na utakmici mu je poništila gol

- Naš Boro je emotivac, on često pusti suzu. Mi smo svi splitska dica, bili smo s navijačima. Zaiskri, zatitra srce, ali dobro smo se držali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
DOČEK 'BILIH TIĆA' , Poljud, Split
Sortiranje događaja
GOLMAN BULJAN

- Bili smo presretni i išli slaviti s navijačima koji su došli u velikom broju. To mi je jedan od ljepših momenata u karijeri. Doček? To je san svakog tko živi u Splitu i svakog djeteta koji trenira balun. To smo ostvarili. Idemo sad smiriti glave i spremiti se za Nyon najbolje što možemo. Ne, iskreno, nismo svjesni što smo napravili, osjećaji su pomiješani. Ali sve će se to spustiti na zemlju. Očekujem najbolje. Kad smo već tu, idemo probati osvojiti.

TRENER BUDIMIR:

- Osjećaj je predivan. Emocije u ogromne. Prvo jučer nakon utakmice, pogotovo danas nakon dočeka. Hvala navijačima koji su došli nas podržati i prepoznali naš rad, da je ovo veliki rezultat. Problemi s momčadi? Ne treba kukati za nekim i nečim kad nešto ne možeš promijeniti. To je tako, idemo dalje, moramo se pripremiti za ono što nas čeka. Postoji način kako i što, mi svi treniramo i znamo da igrač koji će zamijeniti nekoga dati sve od sebe i taktički poštivati što smo se dogovorili. Nije bilo straha. Zajedništvo? To smo im usadili prije, pokušavamo i dalje. Gladni smo uspjeha, momci se drže jedan drugoga i to se vidi na terenu. Milan? Dugo je do toga, moramo se prvo dobro odmoriti. Sad slijedi reprezentativna pauza, nemamo utakmica i dobro će nam doći. Dobro ćemo pogledati Milan, desetak utakmica, kao što smo i za sve druge velike utakmice. Nadam se da neće biti ozljeda i da ćemo biti pravi tko god bude igrao. I da ćemo pokušati ući u finale. Kad uđeš među četiri, naravno da želiš najviše. Luk u oko? Naš trener Boro je emotivac, on često pusti suzu. Mi smo svi splitska dica, bili smo s navijačima. Zaiskri, zatitra srce, ali dobro smo se držali.

STRIJELAC POBJEDNIČKOG PENALA

Ante Kavelj zabio je pobjednički penal u devetoj seriji.

- Pripremit ćemo se dobro, kao prije svake utakmice gdje nismo bili favoriti, ali smo to taktičko odradili savršeno i znali smo što nas u svakoj utakmici čeka, kao i protiv Borussije. Nadamo se pozitivnom rezultatu. Penal? Nisam znao gdje ću trčati od sreće, otišao sam do njihove tribine, morao sam malo proslaviti. Onda sam se priključio svojima i slavio pred našim navijačima. Zahvalio bih im ovim putem, bilo ih je stvarno previše. Odličan je osjećaj, dali su nam vjetar u leđa već za iduću utakmicu. Nyon? Znamo što nas čeka kući ako dobijemo, to će nas držati - rekao je Ante.

OVACIJE PRIMORCU

Tribine skandiraju i Bori Primorcu, šefu Hajdukove Akademije, a zatim i treneru Marijanu Budimiru.

LUDNICA NA POLJUDU

Kakva ludnica na Poljudu! Navijači su dočekali svoje heroje usklicima: "Ovo je Hajduk" nakon čega su im igrači bacili prigodne majice koje su im ranije uručene. Jedan je od hajdukovaca i mahao zapaljenom bakljom. Pjeva se i fešta se na Poljudu. Ova djeca će to zasigurno pamtiti čitav život.

24sata
24sata
24sata
Komentari 225