Sport

Komentari 108

U zadnjem trenu idu na finale: Tu su lijepe Hrvatice i Šola!

U zadnjem trenu idu na finale: Tu su lijepe Hrvatice i Šola!

Jedva čekamo! Španjolska je jaka, no mislimo da je Europsko prvenstvo ipak naše. Duvnjak će nam donijeti pobjedu, rekao nam je mladi šibenski par. Nisu mogli skriti oduševljenje time što putuju na finale

Navijači iz Hrvatske dobili su priliku za ići na povijesno finale Europskog rukometnog prvenstva u posljednjem trenutku.

Na utakmicu Hrvatske i Španjolske koja se igra u 16:30 sati kreće se u nedjelju, točnije u devet ujutro preko agencije Uniline, a atmosfera je na Zračnoj luci 'dr. Franjo Tuđman' od samog sastanka zagrijana. Svi su uvjereni - pobjeda je čista formalnost...

Let je krenuo u devet sati, a navijači su se sastali u sedam sati. Povratak? Pa navijači su nazad već iza ponoći...

- Jedva čekamo! Španjolska je jaka, no mislimo da je Europsko prvenstvo ipak naše. Duvnjak će nam donijeti pobjedu - rekao nam je mladi šibenski par. Nisu mogli skriti oduševljenje time što putuju na finale.

Među najjačim obožavateljima koji su iskoristili ovu 'last minute' ponudu našao se i legendarni golman Vlado Šola!

Cijena aranžmana bila je oko pet tisuća kuna, a uključivala je prijevoz posebnim zrakoplovom prema programu, zrakoplovne pristojbe, transfere, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja. Ne uključuje ulaznicu za utakmicu i putno osiguranje, ali moguća je rezervacija ulaznica.

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA TRENER LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

 

Najčitaniji članci