Obavijesti

Sport

Komentari 76

Pravi junak derbija: Da nije bilo njega, Rijeka bi razbila Dinamo

Pravi junak derbija: Da nije bilo njega, Rijeka bi razbila Dinamo
1

Dinamo je Šempera poslao u 'filijalu', a iz Lokomotive je vratio Zagorca kojeg je doveo iz Splita. No Zagorac je sad rezerva Livakoviću, koji je bio jedini razlog zašto Rijeka nije zabila tri komada Dinamu

VIDEO

Ako je Soudani za one 'škarice' zaslužio spomenik, odmah kraj njega, ništa manju statuu trebao bi dobiti i Dominik Livaković, mladi golman koji je sjajnim obranama držao Dinamo na životu u prvom poluvremenu na Rujevici.

Na početku sezone zbog loma prsta bio je tek treći izbor u Dinamu. Nije odustajao, izborio se za 'jedinicu', a njegove obrane nisu mogle proći nezamijećeno ni kod izbornika Čačića koji ga je pozvao za utakmicu protiv Ukrajine.

Dinamo je Adriana Šempera poslao u svoju 'filijalu', a iz Lokomotive je vratio Danijela Zagorca kojeg je doveo iz Splita. No Zagorac je sad rezerva sjajnom Zadraninu, koji je bio jedini razlog zašto Rijeka u prvom dijelu nije razbila Dinamo.

Riječani su dominirali, stvarali šanse, Dinama nije bilo nigdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No Livaković je bio čudesan.

Što je sve obranio! Dovodio je riječke igrače do ludila. Kod Andrijaševićevog gola nije mogao ništa. Mogao je samo gledati kako njegovi stoperi najboljeg strijelca lige Franka Andrijaševića ostavljaju samog na skoku.

Soudani je spasio Dinamu na kraju, ali da nije bilo Livakovića, ne bi imao što spašavati. Rijeka bi zabila 'modrima' nekoliko golova i zakaparila povijesni naslov.

No nešto se tu pita i Dominika.

A kad on brani kao u prvom dijelu, jao si ga Dinamovim protivnicima...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu