Obavijesti

Sport

Komentari 143

Pravi LM 10 oduševio navijače i legende: Najbolji je igrač SP-a

Pravi LM 10 oduševio navijače i legende: Najbolji je igrač SP-a
2

Zamislite da ne znate ništa o nogometu, gledate utakmicu i netko vam je rekao da tu utakmicu igra i najbolji igrač svijeta, nikad ne biste pogodili da je to Messi. Rekli biste da je to Luka Modrić, jedna je objava na Twitteru

VIDEO

Debata 'Messi ili Ronaldo' trajat će zauvijek, ali oko jedne stvari svi se valjda možemo složiti, a to je da je Luka Modrić najkompletniji veznjak na svijetu. On može napadati, braniti se, dodati, ući u dribling, ukrasti vam posao, bilo što... On može sve!

Ovo je samo jedan od tisuća komentara na društvenim mrežama u kojima navijači, ali nogometni stručnjaci hvale igru hrvatskog kapetana na ovom Svjetskom prvenstvu.

Zabio je Luka već u prvoj utakmici Nigeriji iz penala, a onda u derbiju s Argentinom odigrao maestralnu utakmicu, u suradnji s Brozovićem i Rakitićem potpuno uništio argentinsku vezu i zabio prekrasan gol. Dovoljno da oduševi i legendu Chelseaja i engleskog nogometa Johna Terryja.

- Luka Modrić igrač je koji me najviše oduševio na ovom Svjetskom prvenstvu - napisao je Terry na svom Instagram profilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Twitter profil Footy Acumulators ide korak dalje: 'Zaboravite Messija, cijenimo pravog najvećeg svih vremena - Luku Modrića'.

Inicijali i broj na dresu isti su kao i oni velikog Argentinca i usporedbe s njim nakon poslastice drugog kola bile su neizbježne.

'Luka Modrić. Pravi LM10', 'Luka Modrić i obožavatelj', piše bivši novinar Foxa i Eurosporta ispod fotografije Luke i Lea.

Sportski novinar Brad Wilson sjajno je napisao: 'Kakav gol! Zamislite ovo. Ne znate ništa o nogometu i igračima, gledate utakmicu Hrvatske i Argentine i netko vam je rekao da tu utakmicu igra i najbolji igrač svijeta, nikad ne biste pogodili da je to Messi. Rekli biste da je to Luka Modrić.'

'Luka Modrić je jedan od najboljih veznjaka u povijesti i zaslužuje da ga se tako tretira. Cijenite svaku sekundu njegove magije', jedna je od objava na Twitteru.

'Dan nakon što je United izgubio od Barcelone u finalu Lige prvaka 2011. Alex Ferguson nazvao je mog oca. Air Alex je želio kupiti Luku Modrića, veliki Škot Modrića je označio kao čovjeka koji će odvesti Manchester United do naslova', rekao je Jamie Redknapp.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske