Obavijesti

Sport

Komentari 27

Pravila nagradne igre 'Vodimo te na utakmicu Barca - Getafe'

Pravila nagradne igre 'Vodimo te na utakmicu Barca - Getafe'
1

Voljeli biste uživo gledati čaroliju Lea Messija?! Evo vam prilike - od 11. do 30. siječnja odgovorite na pet nagradnih pitanja i osvojite VIP ulaznice za utakmicu Barcelona - Getafe koja se igra 11. 2.

VIDEO

Na temelju članka 69. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Vodimo te na utakmicu Barcelona - Getafe“

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom „Vodimo te na utakmicu Barcelona - Getafe“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe news portala "24sata".

Članak 2.

Nagradna igra održava se od 11. siječnja do 31. siječnja 2018. u jednom kolu.

Članak 3.

Početak nagradne igre „Vodimo te na utakmicu Barcelona - Getafe“ je četvrtak 11. siječnja 2018. kada će se u „24sata Sport“ Viber Public Chat-u otvoriti Viber Chat Bot.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr.

Članak 4.

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 17.191,20 kn uključujući PDV, a čini ga:

Glavna nagrada:

  • 1 x paket koji uključuje:
  • 2x ulaznice za utakmicu Barcelona – Getafe, koja će se održati 11. veljače 2018. u Barceloni jedinične cijene 4.071,60 kn uključujući PDV

2x smještaj i prijevoz jedinične cijene 4.524,00 kn uključujući PDV

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Članak 5.

Od 11. siječnja 2018. (četvrtak) do 30. siječnja 2018. (utorak) čitatelji će u Viber Chat Botu (u sklopu Viber Public Chat grupe "24sata Sport") odgovarati na 5 pitanja vezanih uz nogometni klub Barcelona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre točno odgovore na 5 pitanja vezanih uz nogometni klub Barcelona. Da bi mogli sudjelovati u nagradnoj igri putem Chat Bota, čitatelji moraju biti član Viber Public Chata „24sata Sport“, a članom postaju na način da preuzmu aplikaciju Viber unutar koje moraju preuzeti određene Viber stickere predodređene za Viber Public Chat „24sata Sport“. Čitatelji se mogu prijaviti neograničeni broj puta. U izvlačenje ulaze sve prijave sa svih 5 točnih odgovora.

Članak 6.

Chat Bot će nakon završetka nagradne igre, u srijedu 31. siječnja 2018., na osnovu automatiziranog algoritma, nasumično odabrati jednog dobitnika koji je odradio sve prethodno navedene korake i poslati mu poruku.

Članak 7.

Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrade, naznačene u članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Sve pristigle prijave podložne su provjeri.

Članak 8.

Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnoj igri „Vodimo te na utakmicu Barcelona - Getafe“ bit će objavljen na www.24sata.hr u roku unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnik - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrha 24sata.

Članak 9.

Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 10.

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba se povratno javiti na poruku Chat Bota, kojom je obaviješten o dobitku nagrade. Ukoliko se ne javi u roku od 24sata od trenutka slanja poruke, izvlačenje se ponovo provodi i bira se novi dobitnik. Dobitnik treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Po primitku nagrade, dužnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum - Nagradna igra: Vodimo te na utakmicu Barcelona - Getafe“, a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

KLASA: UP/I-460-02/17-01/751
URBROJ: 513-07-21-01/18-3

Zagreb, 09. siječnja 2018.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''