Obavijesti

Sport

Komentari 31

Pravo prijateljstvo: Alves tješio uplakanog Neymara na terenu!

Pravo prijateljstvo: Alves tješio uplakanog Neymara na terenu!
1

Dani Alves bio je na pobjedničkoj strani, no odvojio je par trenutaka, udaljio se od suigrača koji su slavili veliki remi, a ukupnu pobjedu, i prišao Neymaru koji je pustio suzu. Veliko je to prijateljstvo

VIDEO

Juventus je apsolutno savršenom obrambenom rolom zaustavio Barcelonu na putu do polufinala Lige prvaka. Završilo je 0-0 na Camp Nou, a Neymar je bio vidno razočaran. 

Tješio Neymara nakon sučeva zvižduka

Dani Alves bio je na pobjedničkoj strani, no odvojio je par trenutaka, udaljio se od suigrača koji su slavili veliki remi, a ukupnu pobjedu, i prišao Neymaru kojeg je pokušao utješiti. Barcelonin napadač pustio je suzu, a Alves, kao njegov dobar prijatelj i bivši suigrač, nije mogao gledati sunarodnjaka u takvom stanju.

Veliko prijateljstvo veže Alvesa i Neymara. Igrali su pune tri sezone zajedno u dresu katalonskog kluba, a iskorištavaju svaku priliku za druženje i na reprezentativnom planu. Alves, koji je inače poznat kao veliki zabavljač, istaknuo je i svoju emotivnu stranu utješivši svog prijatelja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijateljstvo je ipak prije svega. Veličinu svoga pokazali su i prije tjedan dana prije prve utakmice četvrtfinala u tunelu.

Vječni šarmer 

Ne bi Alves bio Alves da nije napravio još jednu spačku tijekom utakmice. Kao da obožava da se sve vrti oko njega. 

Na samom početku utakmice, dok su njegovi suigrači čekali prvi zvižduk Kuipersa, Alves je otišao pozdraviti stručni stožer Barcelone. Šalimo se, Kuipers je već označio početak, a Alvesa ni na vidiku. Možda je zato Enrique umirao od smijeha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu