Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pred LeBronovim očima Žižić sve oduševio sjajnim potezom

Pred LeBronovim očima Žižić sve oduševio sjajnim potezom
1

Žižić, koji je ovoga ljeta iz Boston Celticsa mijenjan u Cleveland, ipak će još pričekati na prve zajedničke minute s ponajboljim igračem svih vremena LeBronom Jamesom

VIDEO

Mladi hrvatski centar, 20-godišnji Ante Toni Žižić debitirao je aktualne NBA doprvake Cleveland Cavalierse u njihovoj prvoj predsezonskoj utakmici odigravši 12 minuta u 93-109 domaćem porazu od Atlanta Hawksa, a za to je vrijeme postigao četiri koša (šut za dva 2-3) uz šest skokova i jednu blokadu.

I to kakvu...

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žižić, koji je ovoga ljeta iz Boston Celticsa mijenjan u Cleveland, ipak će još pričekati na prve zajedničke minute s ponajboljim igračem svih vremena LeBronom Jamesom s obzirom da je najveća zvijezda Cavsa prvi predsezonski dvoboj prosjedila na klupi.

Osim Jamesa, u igru nije ulazio niti Isaiah Thomas, koji je zajedno sa Žižićem stigao u Cleveland kao zamjena na Kyriea Irvinga. Ipak, na parket dvorane u Clevelandu izašao je Dwyane Wade koji je u svojoj prvoj utakmici u dresu Cavsa ubacio sedam poena za 14 minuta.

Najbolji strijelac Cavsa bio je Kay Felder koji je ušavši s klupe postigao 13 koševa, dok je Dennis Schroeder ubacio 18 poena za Hawkse.

NBA: Preseason-Atlanta Hawks at Cleveland Cavaliers

Prvu utakmicu u dresu nove momčadi odigrao je i Bojan Bogdanović, on je u 104-86 gostujućoj pobjedi Indiana Pacersa kod Milwaukee Bucksa igrao 20 minuta i za to vrijeme ubacio pet poena (šut za dva 1-2, trica 1-5) i tome dodao po dva skoka i asistencije.

Myles Turner i Lance Stephenson su sa po 17 pogodaka bili najbolji kod Pacersa dok je Gary Payton II sa 15 ubačaja predvodio Buckse.

Ivica Zubac je u 107-128 domaćem porazu Los Angeles Lakersa od Denver Nuggetsa dobio 13 minuta koje je iskoristio za pet koševa (šut za dva 2-2, slobodna bacanja 1-1), dva skoka i jednu blokadu. Kyle Kuzma je sa 21 poenom bio najefikasniji kod Lakersa, a Kenneth Faried je postigao 25 pogodaka za Nuggetse.

Dario Šarić je domaći poraz 89-110 Philadelphia 76-ersa od Memphis Grizzliesa odgledao s klupe.

Predsezona u NBA ligi traje do petka 13. listopada, dok će nova sezona početi u utorak 17. listopada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem